Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan øke drivstoff kjørelengde på en Traktor Truck

Oppnå optimal drivstofføkonomi er en stor bekymring for førere av trailere. Ekstra kostnader forbundet med dårlig drivstoff kjørelengde har en direkte og negativ effekt på eiere og operatører av store rigger. Utgifter forbundet med diesel og lave miles per gallon er også videre til den vanlige borger, som må kjøpe og konsumere rekke varer sendes over hele landet i dag med trailere. Derfor er det viktig for alle at store rigger få den beste drivstoff kjørelengde mulig. Operatører har en rekke måter for å oppnå dette. Instruksjoner
en

Reise med en hastighet på ca 60 km /h på motorveien. Fart er en av de majorcontributors til dårlig drivstoff kjørelengde. For hver mph over 50, vil du redusere kjørelengde med ca 0,1 mil per gallon ..
2

Unngå den øvre enden av strømkabelen skala (1500 til 1800/2100 rpm) når du starter ut fra en død stoppe. Prøv heller å short-shift i low-range tannhjul mellom 1100 og 1200 rpm. Når du flytter inn i høygir, bruker 1500 rpm som maksimal endring punkt. Også se dine boost måleren og holde den stødig og konsekvent når du akselererer.
3

Unngå overdreven tomgang. Vanligvis er ikke mer enn fem minutter som kreves for å varme opp lastebilens motor. Tomgang for en cool-down periode er ikke nødvendig, da motoren kjøler mens du parkere riggen.
4

Installer en drivstofføkonomi måle hvis traktor ikke er utstyrt med en. Dette vil tillate deg å overvåke endringer i drivstofforbruk og gjøre umiddelbare endringer for å sikre bedre kjørelengde.
5

reparere eventuelle skader på kroppen av lastebilen, da dette vil negativt påvirke aerodynamikken og redusere drivstoff effektivitet. Hvis det er mulig, også oppgradere din lastebil Airshield og sidespeil (hvis du kjører en eldre lastebil) til nyere, mer aerodynamiske stiler.
6

Utføre rutinemessig vedlikehold på din traktor. Dette inkluderer regelmessig erstatte drivstoff og luftfiltre og holde dekk fylt til riktig trykk. Under-oppblåst dekk ødelegge drivstofføkonomi. Når du endrer motor, girkasse og aksel olje, vurdere å erstatte dem med en kvalitet syntetisk.
7

bruke en GPS-navigasjonssystem for å finne de beste rutene til din destinasjon. Dette vil hjelpe deg å unngå å bli tapt og brenne ekstra drivstoff.
8

Les bruksanvisningen for din traktor-trailer lastebil, og studere hvordan man skal oppnå best mulig ytelse fra lastebilens motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140772.html

Previous:
Next:

Trucks