Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik Seal en Camper Shell

Forsegling en campingvogn shell til sengen av lastebilen er noe du må gjøre hvis innsiden er å holde seg tørr og vær-free. Støv og andre luftbårne partikler kan finne veien inn hvis det er noen hull. Mens forsegling skallet trolig krever bare én person, finne noen folk til å hjelpe deg å ta skallet av og installere det på nytt, fordi skallet kan være ganske tunge og uhåndterlige. Du trenger
Industrial renere (maskinvare eller auto deler butikken) Ski Vær stripping og lim
RTV silikon eller drivning (hvis nødvendig)
Primer og maling (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Forbered området der skallet oppfyller skinnene i lasteplanet. Dette innebærer rengjøring og avfetting med industriell karakter løsninger. Produkter som Simple Grønn eller brems renere fungerer godt for renseprosessen. Sørg for å fjerne alle rester, smuss og skitt fra seng rails. Gjør det samme for bobilen skallet overflate som seter mot sengen rails. Fjern eventuell gammel tetningslister eller limet som kan være til stede på hver flate. Mens det er ikke nødvendig å prime og male overflater, kan det gjøre for en bedre tetning i det lange løp.
2

Bruk gummi tetningslister til bobilen skallet. Tetningslister kan finnes på de fleste auto deler butikker og er vanligvis ganske billig. Det vil også være nødvendig å kjøpe tetningslister lim for å bruke den til bobilen skallet. Påfør en fin solid dråpe lim på overflaten av skallet og nøye feste gummi stripping på. Dette limet tørker ganske raskt, og er veldig klissete, så sørg for at stripping er enda på skallet med en gang, fordi det ikke vil være en mulighet til å justere det senere.
3

Seal opp eventuelle hull i bobilen shell kroppen. Noen skjell kommer med vinduer som kan åpnes, dører i ryggen, eller solen eller månen tak. Hvis interiøret er å holde seg tørr og ren, må disse åpningene tettes også.
4

Du kan finne lekkasjer ved squirting en hageslange på skallet mens observere inne for alt vann som kan trenge . Hvis du finner lekkasjer, bare gjelde RTV silikon (fra auto deler butikken) eller caulk å forsegle ting opp pent og pent. Bare bruke en tynn, men solid perle rundt lekkasjen (etter at det er tørt) og la kur. Retest forseglingen etter noen timer for å se om løsningen fungerte og kontroller for flere mulige startpunkter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140501.html

Previous:
Next:

Trucks