Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Endre Front dempere på en Tundra

De støtdemperene på din Toyota Tundra tillate deg å kjøre over humper og annet rusk på veien komfortabelt. Støtdempere er nå fylt med nitrogen for å stoppe støt fra overoppheting mens du kjører. Toyota tilbyr forskjellige sjokk for alle typer kjøreforhold. Å bestemme hva overflaten du skal kjøre på de fleste vil avgjøre hva slags sjokk du må installere på deg Tundra. Du trenger
Tire jern
Jack
Jack stå
Metric skiftenøkkel
unbrakonøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Loosen lug nuts på dekk med dekk jern. Løft den fremre enden av Tundra på hver side med jekken og fjerne dekket helt. Plasser bukker under Tundra på den støtten punkt. Nå fronten bør være ut av bakken for å få tilgang til undersiden av Tundra.
2

Plasser jekken under nedre kontroll arm og heve litt. Fjern mutteren som fester sjokk for den nedre kontroll arm med skiftenøkkelen. Fjern skiven og gummi børsting.
3

Fjern den øvre mutteren kobler sjokk for den øvre kontroll arm, plassere unbrakonøkkel inn i toppen stud å holde sjokk fra snu mens du bruker skrunøkkelen for å fjerne mutteren. Fjern skiven og gummi børsting fra den øvre kontrollarmen. Trekk støt fra kontrollgruppene.
4

Sett den nye gummi foring og ny vaskemaskin i det øvre festet. Bytt sjokket med den nye og erstatte mutteren til øvre kontroll arm. Sett den nedre vaskemaskin og børsting. Bytt sikring mutteren til nedre kontroll arm.
5

Stram mutterne og ta ut kontakten fra under den nedre kontroll arm. Skift dekk og bruke jekk for å fjerne jack står og senk Tundra til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140705.html

Previous:
Next:

Trucks