Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Commercial Truck Kjøpe Guides

En ny kommersiell lastebil er et verktøy for din bedrift. Hvis det ikke er det riktige verktøyet for jobben du har brukt mye penger for å ikke få jobben gjort. Kjøpe en kommersiell lastebil er forskjellig at å få en ny familie bil eller pickup lastebil. Fremgangsmåten for å finne den rette kommersiell lastebil følge en annen vei. Typer av Traktor

De store produsentene produserer varebiler og lastebiler spesielt utstyrt for kommersiell bruk. "Arbeid lastebil" pakkene er designet for forretningsbruk, drevet av ansatte og kostnadseffektive. Chevrolet, Ford og Dodge tilby kommersielle varebiler og pickups i en rekke størrelser og konfigurasjoner. Du må vite hvordan virksomheten planlegger å bruke det nye kommersielle lastebil for å velge en som er utstyrt riktig for jobben.

Andre kommersielle lastebiler kommer fra lastebilprodusenten som ufullstendige biler eller chassis drosjer. Disse lastebilene krever ekstra utstyr eller organer installert slik at de kan utføre sine tiltenkte oppgaver. Vanlige typer kommersielle lastebiler som starter som ufullstendige biler er boksen lastebiler, flatbed lastebiler, dumpere, nedkjølt lastebiler, slep lastebiler og vann lastebiler. Utrustning og endelig produksjon av en av disse lastebilene er betydelig mer komplisert og ofte inkluderer spesialitet utstyr for å oppnå visse typer jobber.
Kjøpe Traktor

For kjøp av kommersielle varebiler eller pickuper, finne en forhandler av merkevaren av ditt valg med en kommersiell salgsavdeling. Giveren kommersielle avdelingen skal ha et variert utvalg av arbeid lastebiler og selgere med mange års erfaring med å hjelpe bedrifter med sine kjøretøy behov. En god kommersiell selger vil spørre hvordan du skal bruke lastebilen deretter gi anbefalinger basert på hvordan du har tenkt å jobbe lastebilen.

En lastebil med en ekstra kropp eller utstyr, må du finne en bilforhandler og selger med erfaring i utrustning lastebiler. Lastebil og kropp spesifikasjoner, lastfaktorer og juridiske krav kan være komplisert. Du skal motta en skriftlig forslag med lastebil og utstyr spesifikasjoner. Jo mer informasjon du kan gi på hvordan du skal bruke lastebilen, jo bedre forslaget.

Priser og finansiering

Priser og finansiering fungerer litt annerledes på den kommersielle siden av forhandler. Den kommersielle selger er på jakt etter langsiktige relasjoner med sine kunder og bør gi et marked konkurransedyktig pris på første forslaget. Hvis dette er ditt første kommersielle lastebil, få forslag fra et par forhandlere for å finne en som du er komfortabel.

Finansieringen av et kommersielt kjøretøy er vanligvis basert på den finansielle situasjonen virksomheten kjøpe bilen. Dealership vil få finansiering gjennom en kilde som spesialiserer seg på kommersielle kjøretøy. Resultatregnskap og balanse fra virksomheten kan være nødvendig for å få godkjenning. Hvis bedriften er nytt eller har ikke den etablerte kredittkort, kan en personlig garanti fra ett eller flere av de prinsipper være nødvendig. Finansieringen av nyttekjøretøyer gjennom en kvalitet kommersielle utlåner er en god måte å bygge virksomheten kreditt. For en nyere bedrift, er det en stor dag når neste lastebil kan finansieres på virksomhetens egen kreditt og en personlig garanti er ikke nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140759.html

Previous:
Next:

Trucks