Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte de Forhjullagre i en 2000 Chevy Silverado

De forhjulslagrene på din 2000 Chevrolet Silverado er forseglet enheter, med navet og lagrene alt som finnes i én samling. Dette gjør det vedlikeholdsfritt - og derfor ikke brukbare - men det gjør det også mer kostbart å erstatte dersom noe skulle gå galt. Selv om prosessen kan være kostbart, er det ikke veldig vanskelig å erstatte den fremre hjullager montering, og jobben skal ta under en time å gjøre for hver forhjulet. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
3/8-inch skralle og socket sett
strikken
Replacement wheel hub /lagermontering
Red tråden -låsing tetningsmasse
Vis flere instruksjoner
en

Løft opp fronten på Silverado ved hjelp av en jekk og sette rammen på et par bukker. Ta av forhjulene med et dekk jern og flytte dem ut av veien.
2

skru fra hverandre foran bremsekalippernes fra styringsgruppen knoke med en 3/8-inch skralle og socket, trekk deretter bøylen og suspendere den fra rammen eller øvre kontroll arm ved hjelp av en strikk ledningen. Trekk rotoren ut av navet med begge hender, og sett den til side. Lokaliser ledning som går fra hjulnavet opp mot rammen. Unbolt ledningen fra øvre kontroll arm med 3/8-inch skralle og socket og koble den fra sele på rammen manuelt.
3

unbolt hjulet hub /lagermontering fra styringsgruppen knoke med 3/8-inch skralle og socket. Påfør en liten mengde av den røde tråden låsing tetningsmiddel på gjengene på boltene på hjulet hub /lager forsamlingen. Monter det nye hjulet hub /lagermontering på styring knoke med aksjen bolter, ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Kjør ledningen opp til den øvre kontroll arm, bolt det på plass, og kobler deretter ledningen til lager sele på rammen.
4

Skyv rotoren på navet da bolt bøylen på styring knoke med 3/8-inch skralle og socket. Installere forhjulene med dekk jern senk lastebilen utenfor bukker med jekken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140417.html

Previous:
Next:

Trucks