Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte oppstarts for en 2000 Ford F-150 med Anti-tyveri

The 2000 Ford F-150 har en passiv anti-tyveri system utstyrt på de fleste modeller på fabrikken. Dette systemet hindrer F-150 fra start uten riktig nøkkel, programmert til en transponder i dashbordet i bilen. Selv om dette systemet avbryter starteren krets mindre nøkkelen er til stede, har det ingen betydning for selve startmotoren selv. Hvis du har grunnleggende automotive reparasjon ferdigheter, kan du erstatte starteren på en 2000 Ford F-150 på under en time. Du trenger
Batteri skiftenøkkel
Floor jack
Jack står (3)
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret og skru fra hverandre den negative batterikabelen fra batteriet terminalen med et batteri skiftenøkkel. Sørg for å presse kabelen enden bort fra batteriet slik at det ikke får kontakt med batteripolene mens erstatte starteren.
2

Rull gulvet jack under F-150 front end og løft lastebil med jack. Place bukker under rammen på hver side og deretter senke F-150 på dem.
3

Crawl under F-150 med socket sett og tredje jack stativ. Unbolt ledningene fra baksiden av starteren. Startpakke mounts på siden av motoren, ved siden av overføring bjelle boliger.
4

tåle vekten av starteren med støttebenet mens du fjerner starteren festebolter med socket sett.

5

Trekk i forsiktig ut og sett den nye starteren på motsatt måte av fjerning. Fortsett å bruke støttebenet for å støtte starteren vekt.
6

Hold den nye startmotoren på plass og tråd festeboltene for hånd. Stram boltene med socket sett, huske å aldri la starteren henge på løse bolter.
7

Fest starteren ledninger i motsatt rekkefølge av fjerning. Senk F-150 utenfor bukker med gulvet jack. Koble den negative batterikabelen til batteriets negative terminal med batteriet skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140412.html

Previous:
Next:

Trucks