Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1994 Ford Ranger Fakta

The 1994 Ford Ranger pickup lastebil er den nest år lastebil av de nylig stylet Rangers som debuterte i 1993. Den forrige generasjonen, med flere boxy truck-lignende egenskaper, banet vei for en mer muskuløs versjon med et snev av retro styling. Den avrundede forskjermer bulte litt mer og drosjen hadde mykere linjer. Kroppen stilen var så populært at det er liten forskjell mellom 1994-modell og nyere versjoner. Standard Interiør

1994 versjonene ble vanligvis utstyrt med Opal Grey klut og vinyl seter, sports-stil buck setealternativer, et velplassert måle klynge, og elektriske vinduer.

unike muligheter

Ranger kom i to-wheel og firehjulstrekkere. Den all-wheel-versjonen hadde sin egen unike grille styling ovenfor en front Valance panel og blusset fendere.
Big Splash

1994 spesielle Splash modell kom i regelmessige og utvidet førerhus, en skulpturerte kropp vagt minner om 1950-tallet pickups.
på Top

Modell år 1994 Splash salg, med sin ytelse og spesielle kroppsdeler grafikk pakker , holdt Ford toppen selger av lastebiler
Mechanicals

1994 Ranger er drevet av enten en 2,3-, tre -. eller 4-liters V-6 generere opp til 160 hestekrefter. Det sitter på en relativt kort 108-tommers akselavstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140471.html

Previous:
Next:

Trucks