Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan legge ved en Tow Strap til Truck din

Bruke et slep stropp med lastebil er en enkel oppgave, selv om skikkelig feste er det viktig at verken kjøretøy eller stroppen er skadet. Skarpe kanter og trange steder er en stor utfordring, fordi undersiden av et kjøretøy har mange potensielle steder hvor stroppene kan få tangled eller kuttet. Den type stropp du velger er også en vurdering. Hvis stroppen har metall kroker på endene, bør tilskuere stå klar i tilfelle stroppen svikter og sender kroken flyr. Du trenger
Tow strap
Vis flere instruksjoner
en

Finn et egnet sted til å feste stroppen. Hvis bilen har taue kroker på rammen, er dette den beste plasseringen for å feste en stropp. Ellers finne et sted hvor stroppen ikke vil bli fast i drivakselen, aksler eller andre komponenter. Slepekroker og aksel boliger er gode festepunkter.
2

Spenn stroppen rundt stikk eller Akselhuset og loop den tilbake gjennom seg selv. De fleste stropper har sydd løkker på endene. Hvis kjøretøyet har slep kroker, kan du kjøre stroppen gjennom slepekrok på bilen og deretter Før stroppen tilbake gjennom kroken på enden av slepet stroppen slik at når det trekker, strammer remmen opp mot seg selv.

3

Fest den motsatte enden til den andre bilen på samme måte mens du ser for de samme farene. Når du gjør dette vedlegget, være sikker på at eieren av bilen sjekker sted slik at du ikke blir holdt ansvarlig hvis bilen blir skadet.
4

Trekk bilen gjør tauing frem svært sakte til ta slakken ut av remmen mellom to kjøretøyer. Du er nå klar til å taue med stropp din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140629.html

Previous:
Next:

Trucks