Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tarp en lastebil

Det er nødvendig å tarp en lastebil når lasten blir fraktet gjennom potensielt våte kjøreforhold. Presenning beskytter frakt fra vann og vei skitt. Cargo tarps er nødvendig på noen frakt uansett værforhold, og så hver lastebilsjåfør skal ha et sett bare i tilfelle. De vanligste klassifikasjoner for laste tarps er 4 fot og 8-fots tarps. Du trenger:
to tarps
50 bungee ledninger
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en rullet opp presenning på fronten og bakenden av last du ønsker å tarp. Rull ut bak presenning først opp på midten av lasten mot lastebilen til den ruller ut. Brett ut presenning slik at det jevnt gardiner over lasten på begge sider av tilhengeren, og ved den bakre enden av tilhengeren.
2 Her er et eksempel på en presenning drapert over lasten.

Rull ut foran presenning bort fra lastebil og mot baksiden av tilhengeren. Overlapping bak presenning. Foran presenning vanligvis overlapper bak presenning ved 6-meter dersom tilhengeren er fullastet ende-til-ende. Brett ut foran presenning slik at det jevnt gardiner over lasten på begge sider av tilhengeren, og over fronten av hengeren.
3 Dette er et eksempel på en side-rail på en stor rigg trailer.

Hook ene enden av hver strikk ledningen til D-ringene på presenning rundt hele traileren. Hekt den andre enden av bungee til side-rail eller hvis tilhengeren er utstyrt med bungee kroker, hekt dem der. Rull opp eventuelle overskytende presenning og putt den under spydighet bungee ledninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140427.html

Previous:
Next:

Trucks