Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Gaffeltruck Testing

Når en potensiell gaffeltruck operatør får en jobb som krever henne til å drive en gaffeltruck, gjennomgår hun opplæring gitt av arbeidsgiver eller en tredjepart engasjert av arbeidsgiver. Opplæringen omfatter klasserom eller foredrag undervisning og veiledet kjøring. Begge komponentene inkluderer testing, og føreren blir sertifisert når arbeidsgiver er overbevist om at hun trygt kan styre bilen. Klasserom

Occupational Safety and Health Administration forutsetter at gaffeltruckføreren motta klasserom-stil eller foredrag opplæring om gaffeltrucker de skal kjøre. Det er ingen minimum tidskrav for klasseromsundervisning, og innholdet er ikke spesifisert, men muntlig eller skriftlig testing er en del av opplæringen. Vanligvis vil denne opplæringen informasjon om gaffeltruck operatøren vil drive, herunder sikkerhetstiltak som skal iverksettes.
Tilsyn

Den andre komponenten av gaffeltruck opplæringen ledes kjøring. Den gaffeltrucken er trent og testet for å sikre at han kan trygt og effektivt kjøre gaffeltruck han vil bruke som en del av sine plikter i miljøet vil han skal kjøre, inkludert terrenget som han skal kjøre, og med de samme omkringliggende strukturer, kjøretøy trafikk og fotgjengere.

Når føreren har blitt testet både i klasserommet og kjøring under tilsyn, kan han bli sertifisert.
repetisjonskurs

OSHA krever at truck førere motta periodiske repetisjonsøvelser. Frekvensen og innholdet i repetisjonsøvelser er ikke spesifisert av byrået, men en veileder eller tredjepart byrå utpekt av arbeidsgiver skal jevnlig sikre gjennom muntlig, skriftlig og /eller kjøring testing at gaffeltruck operatøren forstår hvordan å kjøre trygt.

sertifisering vil ikke overføre

Forklift sertifisering overføres ikke fra jobb til jobb fordi arbeidsmiljøer variere. Når en sjåfør kommer i et nytt arbeidsmiljø, kan den nye arbeidsgiveren velge å teste henne på klasseromsundervisning og veiledet kjøring uten å gjøre noe trening, og kan bestemme at hun trygt kan kjøre en gaffeltruck uten ekstra opplæring. Det samme gjelder hvis hun kommer fra en uavhengig gaffeltruck trening og testing.
Unntak
p Hvis en truckfører skal kjøre i klasse VI (trekkvogn) eller Klasse VII (ulendt terreng) gaffeltruck i et landbruks innstilling, han trenger ikke å bli trent eller testet. Han må trenes og testet om han skal operere en av disse typer gaffeltruck i et industriområde, konstruksjon, produksjon, skogbruk eller logge miljø.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140411.html

Previous:
Next:

Trucks