Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik tilpasser et Pick Up Truck

Ingen to lastebiler trenger å se både siden det finnes tusenvis av forskjellige tilpasningsmuligheter kombinasjoner som lett kan bestilles og monteres --- enten av deg eller en profesjonell. Instruksjoner
en

Lag en idé fil og tilpasning og kvittering rekord bok for din pickup lastebil ut av en mappe eller bærbar PC. Skriv ut en kopi av lastebilen tilpasning sjekkliste for et utgangspunkt eller å fungere som en forside for din lastebil tilpasning idé fil eller bærbar PC.
2

Søk gjennom nettsteder som tilbyr tilpasningsmuligheter for henting lastebiler som lmctruck.com og truckaccessorywholesale.com (se "Ressurser"). Bestill de aktuelle frie tilpasning kataloger for din pickup lastebil bestemt år, merke og modell.
3

Skriv ut tilpasningsmuligheter og tilbehør til lastebil. Legg til eventuelle tilpassede lastebil eller kjøretøy bilder som fanger øyet til mappen lommer eller bærbare bindemiddel. For inspirerende maling jobber samt å se accessorized henting lastebiler, vise fotogallerier på nettsteder som Chevy himmelen Photo Gallery og Custom Classic Trucks (se "Ressurser"). Selv om lastebilen er ikke en klassisk, vil du se mange illustrasjoner av maling og tilbehør tilpasninger.
4

Bestem ønsket fjæring og dekk profil for lastebil. Noen pickup lastebil eiere foretrekker å løfte sine lastebiler med en kit og legge store dekk, mens andre slam sine lastebiler og har lavprofildekk med felger og spinnere installert. Hvis du ønsker hydraulikk, bestille et kit og leie en profesjonell til å installere den.
5

Tilpass pickup lastebil maling jobb. Tilpasning kan være så enkelt som å legge en tilpasset detalj stripe eller liten tilpasset design eller bilde til din pickup eller så intensiv som male lastebil en hel ny farge eller fargevalg med design. Det er også striper tilgjengelige i klistremerke skjema som har metallic lakk flekker --- disse er brukt på den nye Mustangs og danner så godt til kroppen av bilen som du må se under panseret eller lastebil for å finne sømmen.

6

Tilpass det indre av pickup ved å legge sete nakkeservietter eller full setetrekk, tilpasset lastebil gulvmatter og en oppgradert lydanlegg med en avtagbar ansikt eller CD /navigasjonssystem combo. Vurdere andre tilpasset lastebil tilbehør som rattet dekker, skifte deksler, CD-holdere og drikke holdere.
7

Velg og kjøpe riktig tilbehør hvis pickup lastebil vil tjene ekstra oppgaver. For eksempel kan tauing store båter krever en sterkere tilhengerfeste. Hvis din pickup lastebil dobler som et arbeid lastebil, vurdere å installere en seng liner og en låsing verktøy benk. For camping entusiaster, kan mange alternativer som sengetepper, bed forlengere, sykkelstativ og skvettlapper gjøre pickup tjene din hobby bedre. Pickup lastebiler som brukes til jakt eller fiske kan tilpasses med jakt stands eller fiskestang holdere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140609.html

Previous:
Next:

Trucks