Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Shift en 10-Speed ​​Semi Truck

Å kjøre en semi lastebil kan ganske komplisert. Når du går opp i førerhuset på en av disse monstrene kan du bli desorientert av alle målere, knapper og brytere. Disse lastebilene operere som biler, men har midler til å overvåke alle aspekter av operasjonen. Den mest utfordrende delen er å skifte gir på en lastebil med 10 hastigheter. Du trenger
Semi lastebil med en 10-trinns girkasse
Vis flere instruksjoner
Skiftende et Ten Speed ​​Transmission
en

Engasjere clutchpedalen. Clutchen er pedalen til venstre. Bruk din venstre fot til å engasjere seg. Vær sikker på at clutchen trås til gulvet. Som vil forlate din høyre fot til å bruke gasspedalen og bremsepedalen.
2

Sørg for semi står i fri. Neutral er i midten av girspaken. Du vil få inches av gratis spill venstre og høyre. Aldri start i første gir, og dette utstyret skal bare brukes for å trekke ut av forvitret områder hvor trekkraft er viktig
3

Crank lastebilen opp.. Noen lastebiler krever vri om nøkkelen og noen krever et trykk på en knapp.
4

Løsne parkeringsbremsen. Air brake lastebiler har en gul knapp på dashbordet som må trykkes inn
5

Plasser lastebil i andre gir. Flytt girspaken helt til venstre og ned.
6

Trykk på gasspedalen ned som du trekker foten av clutchen. Denne handlingen er akkurat som opererer en manuell girkasse i en bil. Kople ut clutchen som du føler bilen akselererer. Ikke engasjere clutchen når giring.
7

Shift tannhjul som motoren banen blir høyere. RPM måleren på dashbordet vil stige forbi 5-6000 RPM. Du bør skifte når måleren blir høyere enn 5000.
8

Shift til sjette giret ved å bringe shifter tilbake til første gir posisjon. Finn bryteren på girspaken. Bryteren vil ha opp og ned bevegelse. Down posisjon er for de lavere gir og opp-posisjon er for høye gir.
9

Watching din RPM måler og lytter til vinden på motoren vil fortelle deg når du skal gire ned. Bare ta med girspaken fra høyere gir til neste lavere. Du kan si dette er engasjerende riktig som det vil være enkelt å plassere Shifter i skikkelig utstyr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140482.html

Previous:
Next:

Trucks