Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er riktig Plate Placement for Bilberging Kjøretøy?

Plassering av plater på slep lastebiler varierer fra stat til stat, men alle krever gyldige slep lastebiler er at drift i staten for å vise bilskilt som betegne at de er en lisensiert bergingsbil . Hvis du ikke ser disse platene på bergingsbil, kan de ikke, og bør ikke taue bilen. Tilbake Window

Noen stater tillater for slep lastebiler for å vise sine bilskilt på baksiden vinduet i sin bergingsbil. På denne måten platen kan sees hele tiden, selv når de sleper en bil. Platen bør ideelt sett plasseres utenfor vinduet på baksiden delen av førerhuset på bergingsbil, som glasset på baksiden vinduet kan føre til et gjenskinn fra frontlykter om natten, noe som gjør informasjonen på lisensen plate umulig å få ut.

På fremre støtfanger

Mange land krever at alle biler skal ha foran bilskilt, og for tauing kjøretøy er det ikke annerledes. Platen bør plasseres i midten av den fremre støtfanger og bør være tent, slik at det kan sees om natten. Dette gjør også myndighetene eller kunder å se platen når trekkvognen er sleping av en annen bil, som plate på baksiden støtfanger kan være blokkert, hvis det ikke er riktig plassert. Selv om dette er vanligvis en plate som bør være festet sammen med en plate på baksiden av trekkvognen, er det definitivt en som er nødvendig i mange stater.
Ut til siden

Mange slep lastebiler blir bedt om å plassere sine bilskilt til side, rett foran sine bakre dekk og skvettlapper, slik at når de sleper et kjøretøy platen fortsatt kan lett identifiseres . Disse platene, som alle andre plater, bør ha lysene knyttet til dem, slik at de kan sees på natten når frontlysene på bilen er på.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140805.html

Previous:
Next:

Trucks