Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan løfte en lastebil Canopy

Den beste metoden for å fjerne en lastebil baldakin avhenger baldakin type. Hard-top lastebil kalesjer er enten aluminium eller glassfiber og veier betydelig mer enn soft-top kalesjer laget av lerret. Løfte en soft-top kalesje vil ta mindre tid og krefter enn å løfte en hard-top kalesje, noe som vil kreve minst en voksen medhjelper. Du trenger
Socket satt
Crescent skiftenøkkel (valgfritt)
Voksen helper
4 klosser (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
Soft Canopy

1

Knepp de alle tre sider rundt kantene på den myke baldakin. Rull sammen hver side av kalesjen og sikre hver side av kalesjen med stroppene som kommer festet til aluminium innramming.
2

Gå tilbake rundt på bakluken og legg hendene på slutten av baldakin nærmeste bakluken. Trykk bakover til den aluminiumsramme begynner å kollapse tilbake til seg selv. Fest kalesjen til surringer funnet på bunnen av strukturen.
3

Angre noen bolter som fester rammen til lastebil og sette kalesjen tilbake i bærevesken som fulgte med kalesjen . Skyv kalesjen til baksiden av lasteplanet.
4

Løft kalesjen fra kanten av bakluken og flytte den til lagring bare hvis du vet at du trygt kan løfte vekten. Hvis du ikke kan løfte den alene, få hjelp flytte kalesjen til sin lagringssted.
Hard Canopy
5

Crawl inne i lasteplanet under kalesjen. Løsne boltene som fester kalesjen til lastebil med socket sett eller en halvmåne skiftenøkkel. Hvis boltene er brukt i "C"-klemmer, er det ikke nødvendig å fjerne dem fullstendig, men snarere for å løsne dem til det punkt hvor man kan fjerne den "C"-klemmer. Fjern "C" klemmer eller de komplette bolter som holder kalesjen på plass og sette dem på et sted utenfor sengen av lastebilen der de ikke vil gå tapt.
6

Koble eventuelle ledningsnett for valgfrie tredje bremselys som kommer i noen hard-top kalesjer.
7

Crawl inne i lasteplanet under kalesjen og snu for å møte bakluken. Har din hjelper stå på hver side av kalesjen og være klar til å hjelpe stødig det.
8

Skyv opp litt på innsiden taket av kalesjen og begynne å ta seg kalesjen av enden av lastebilen . Slutte å flytte den når den er nesten halvveis av lastebilen. Har din hjelper holde kalesjen direkte over kantene på lastebilen for å holde den fra å falle.
9

krype ut av baksiden av lastebilen og stå på den ene siden av kalesjen mens hjelperen står på den andre side av kalesjen. Forsiktig lede kalesjen på baksiden av lastebilen. Bær kalesjen til det valgte lagringsstedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140681.html

Previous:
Next:

Trucks