Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow med en Lifted Truck

Tilhengeren tungen og lastebilen stikk må være på nivå med hverandre for tilhengeren å være trygt slept. Det faktum at de fleste tilhengere ikke har lift kits og mange lastebiler gjør skaper en unik dilemma for alle som håper å taue med en løftet lastebil. Heldigvis ble en løsning for dette laget ikke lenge etter oppfinnelsen av den første heisen kit. Et par minutter av din tid, vil en tur til lastebil tilbehør butikken og noen kontanter løse dette problemet for deg. Du trenger
Målebånd
Penn og papir
2 Store halvmåne skiftenøkler (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Bruk målebåndet til beregne høyden fra bakken til toppen av lastebilens trekkrok mottaker åpning. Skriv ned dette nummeret og merke det som lastebil stikk høyde.
2

Mål avstanden fra bakken til bunnen av tilhengerens tungen kopling. Skriv ned dette nummeret, også, og merke det som traileren tungen høyde.
3

Trekk tungen høyde fra stikk høyde for å komme frem til forskjell din. Dette er mengden slipp du trenger i den nye stikk bar.
4

Gå til lastebil tilbehør butikken og kjøpe en dråpe stikk bar som samsvarer med avstand i din utregning fra trinn tre. The Hitch barer bør merkes med drop målinger. Kjøp en stikk ball som matcher din tilhengerens kopling, hvis du ikke allerede har en.
5

Skyv dråpe bar inn din trekkrok mottaker og sett inn låsepinnen som holder den på plass. Sikre låsepinnen med splinten. Installere stikk ballen på stikk bar med halvmåne fastnøkkel hvis det ikke allerede er utstyrt med det.
6

Nedre tilhengeren tungen coupler over stikk ball og koble slepet kjeder og sele for trailer bremser og lys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140770.html

Previous:
Next:

Trucks