Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 1997 Toyota 4Runner

Riktig vedlikehold av olje i 1997 Toyota 4Runner er en viktig del av å holde lastebilens motor i best mulig tilstand. Produsenten anbefaler at du skifte olje og filter minst hver 5000 miles. Hvis du kjører under ekstreme forhold, bør du endre det mer regelmessig. Du kan kjøpe olje og filter fra en auto deler butikk. Du trenger
Jack
Jack står
oljeavtappingsbeholder
Wrench satt
Oil filter skiftenøkkel
Ren, tørr fille
Vis mer Instruksjoner

en

Åpne panseret på 4Runner din og fjerne oljepåfyllingslokket. Hetten ligger på ventildekselet og er merket med "OIL" eller et bilde av en olje kan.
2

Løft fronten på 4Runner med en jekk og plassere et sett med bukker sikkert under SUV for støtte.
3

Position en oljeavtappingsbeholder under tappepluggen på bunnpannen. Tappepluggen på 1997 Toyota 4Runner ligger nær baksiden av bunnpannen. Bruk en fastnøkkel til å fjerne pluggen, og la oljen renne helt. Når dryppende stopper, erstatte tappepluggen og skru det fast med en skiftenøkkel.
4

Flytt avtappingspannen til under oljefilteret montering området. Du vil finne oljefilteret nær bunnpannen, enten ved siden av eller foran den. Fjern oljefilteret med en olje filter skiftenøkkel. Tips filteret opp ned og legg den i pannen til avløp.
5

Bruk en ren, tørr klut til å tørke av 4Runner oljefilter montering området. Plasser et tynt lag med ny olje rundt pakningen på det nye filteret. Monter det nye filteret og skru den inn for hånd til den sitter godt. Så, ved hånden, tråkle den annen en halv til tre-kvart omdreining.
6

Hev lastebil med jack og fjerne bukker. Returnere bilen til bakken.
7

Fyll motoren med olje. Din 4Runner vil ta nær 5,5 liter olje. Lukke hetten og prøvekjøring av motoren for å tillate oljen å strømme gjennom systemet. Kontroller oljenivået med peilepinnen og tilsett olje om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132417.html

Previous:
Next:

oljeskift