Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan to Cycle Motor Oil Work?

I luke trimmere og andre små motorer, to-takts motorer krever forskjellig olje og ulike prosedyrer enn de fire-takts motorer som brukes i biler og plen traktorer. En blanding av et spesielt blandet olje er blandet med vanlig blyfri bensin for å skape en anriket blanding som gjør mer enn drivstoff til motoren. Olje og Gass Blanding

Bensin er blandet med totaktsolje på et visst forhold. Den vanlige forholdstall er 40 deler av bensin til en del olje og 50 deler bensin til en del olje. Dette nye drivstoffet er tykkere enn gass, som gjør at motoren til å gjøre flere ting på en gang.
Smøring

totaktsolje smører motoren mens den gir også brensel. Mindre motorer kan gjøres med to-takts motorer fordi de krever færre kamre for å gjøre den samme jobben.
Fuel Flytte inn i Crank
p Som oljen og gassblandinger kommer inn i veivhuset fra forgasseren, det skyver stempelet opp, forårsaker en gnist.
sparking Fuel

gnist antenner drivstoff, sende stempelet nedover. Dette skaper strøm i en to-takts motor. Firetaktsmotorer trenger flere rotasjoner å gjøre den samme jobben.
Mindre motorer
p Med olje og gass som allerede er blandet, gjør at motoren ikke trenger flere lagertanker til huset hver væske. Dette gjør at motorene skal være mindre, noe som er perfekt for plen og hage utstyr som motorsager som trenger små motorer for å være brukbare.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132572.html

Previous:
Next:

oljeskift