Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Skift oljefilter i en 2006 Accord

Etter at du har tappet olje fra bunnpannen når du skifter olje i Honda Accord, må du skifte olje filter. Oljefilteret er plassert på førersiden av bunnpannen under Honda Accord. Oljen filteret fjernes fra motorens ramme ved å vri oljen filtreres. Den nye oljefilteret er skrudd inn samme sted som det gamle oljefilteret. Du trenger en olje filter fjerning verktøy for å fjerne filteret. Du kan kjøpe verktøyet til din lokale auto deler butikken. Du trenger
Oli filter verktøyet
Nytt olje filter
Ny motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Sett oljefilteret verktøyet over oljen filtrere og vri den i en mot urviseren. Fjern det gamle oljefilteret fra motoren.
2

Hell ny motorolje i det nye oljefilteret og gni den nye motoren olje rundt gummipakningen på toppen av det nye oljefilteret.

3

Sett det nye oljefilteret inn på samme sted som det gamle oljefilteret og skru på plass. Bruk oljefilter verktøy for å stramme det nye oljefilteret ved å vri det nye oljefilteret med urviseren. Trekk til for hånd til den ikke vil stramme ytterligere, og deretter bruke oljefilter verktøy for å slå den en annen 1/8 omdreining.
4

Etterfyll motorolje, starter det og visuelt sjekke rundt det nye filteret for lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132384.html

Previous:
Next:

oljeskift