Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endrer jeg en 300ZX oljefilter?

En stor del av generelt vedlikehold på 300ZX er i endring oljefilteret. Når det kommer til olje-filter, må du kanskje endre det på hvert oljeskift. I løpet av 1960 ble det gjenbrukbare oljefiltre erstattet med nå vanlig engangs olje filter. Siden da har ytterligere forbedringer er gjort, men oljefiltre fortsatt trenger å byttes ut, noe som er noe en helg mekaniker kan lett gjøre. Du trenger
Bil ramper
oljefilter skiftenøkkel
Replacement oljefilter
oljeavtappingsbeholder
Stikknøkkel med assortert SAE og metriske stikkontakter.
Vis flere instruksjoner

en

Posisjon bil ramper foran forhjulene av din 300ZX og kjøre bilen opp på rampene. Sette på nødbremsen, mens bilen er på ramper, for å hindre den fra å rulle bakover.
2

Place en fangst fat under bunnpannen bunnpluggen. Denne plugg må være en stor bolt som stikker ut av bunnen av kjelen. Fjern tappepluggen bolten med en pipenøkkel. Størrelsen av bolten kan variere noe, og kan enten være SAE eller beregning. La all oljen renne ned i pannen så sette kjelen til side.
3

Monter en olje filter skiftenøkkel over oljefilteret. Oljen filteret ligger på den bakre passasjer sin side av bunnpannen rett under motoren. Det vil være en liten, sylinderformet gjenstand som stikker ut fra bunnpannen.
4

Skru oljefilteret med nøkkelen mot klokken for å løsne oljefilteret. Fjern filternøkkel og vri oljefilteret av for hånd. Raskt fjerne filteret og skru det åpne siden opp for å hindre søl noe olje ut av det.
5

Hell oljen i filteret i oljen renne pannen. Dypp fingeren inn i den gamle oljen og kjøre en liten perle av olje rundt ytterkanten av det nye oljefilteret der den kobles med bunnpannen. Dette vil bidra til å skape et segl for det nye filteret.
6

Place det nye filteret på samme sted som den gamle. Vri den på klokken til for hånd.
7

Monter oljefilteret skiftenøkkel over nye oljefilteret og stram den til den sitter godt. Ikke stram eller det vil være vanskelig å fjerne ved neste oljeskift.
8

Place oljepluggen inn i hullet du fjernet den fra, skru den med urviseren og trekk den er godt plassert med socket skiftenøkkel.
9

Fyll 300ZX med olje i henhold til bruksanvisningen. Hvis du ikke har en manuell, sjekk med produsenten eller din lokale mekaniker for olje type og mengde spesifikasjoner for din 300ZX. Du kan også referere til reparasjon manualer, for eksempel Chilton eller Haynes, for ditt år og modell 300ZX
10

Slipp nødbremsen og tilbake 300ZX av bilen ramper.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132673.html

Previous:
Next:

oljeskift