Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Skyll Motor Oil på en bil

Motorer med mer enn 30.000 miles kan ha nytte av en motor flushing. Du kan spare hundrevis av dollar over livet av kjøretøyet ved å lære hvordan å skylle oljen selv heller enn å ha en mekaniker gjøre det for deg. Spyling av motorolje på en bil er en av de enkleste vedlikeholdsoppgaver du kan gjøre og bør ikke ta mer enn en time av din tid. Med riktig verktøy og kunnskap, kan du skylle oljen hver gang. Du trenger
2 oljefilter
Recycling beholder for gammel olje
Motorolje flush
Motorolje
Wheel rampe (valgfritt)
Gamle våte filler
Vis flere instruksjoner
en

starte bilen og la den gå for 10 eller 15 minutter, noe som vil varme opp bilen og hjelpe skylle ut den gamle motoren olje. Alltid sette opp din parkeringsbremsen for ekstra sikkerhet før du krype under bilen. Slå av bilen.
2

Åpne opp panseret og finn filter, som ser ut som en aluminium kan. Løsne filteret med en skiftenøkkel og erstatte den med en ny. La den brukte oljen i veivhuset.
3

Legg motorolje flush ved å følge instruksjonene på baksiden på flasken. Generelt bør du være å legge rundt en flaske for en 5-liter motor.
4

Start motoren og la den gå for rundt 30 minutter. Slå bilen av.
5

Still dine verktøy i en linje under bilen for enkel tilgang. Lysbilde under bilen slik at du er på ryggen eller bruke et hjul rampe hvis du har en for enklere manøvrering.
6

Finn store oljepluggen, som ser ut som en stor bolt, på bunnen av oljetanken. Ha olje resirkulering container rett under åpningen der pluggen er.
7

Løsne tappepluggen med en fastnøkkel og fjerne det. La oljen renne helt i rundt 10 minutter.
8

Sett pluggen ved å bruke fastnøkkel til å skru den på igjen sikkert.
9

Place et tak på din olje gjenvinning panorere og fjerne det. Ta det med til en lokal fullservice bensinstasjon eller bilmekaniker du skal avhende oljen. De fleste full-service bensinstasjoner vil avhende brukt olje for deg.
10

Installer en ny olje filter ved å gjenta prosessen du brukte for å erstatte den andre oljefilter i trinn to.

11

Løsne lokket til oljetanken og ta ut peilepinnen. Fyll oljetanken med anbefalt olje basert på bilens brukerveiledning, én liter om gangen. Bruk et papirhåndkle for å tørke enden av peilepinnen og deretter dyppe dpstick i å sikre at oljenivået er opp til "full"-linjen. Tilsett mer olje om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132332.html

Previous:
Next:

oljeskift