Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

DIY Oljeskift i en Mercedes E350

Gjør din egen oljeskift på en Mercedes-Benz E350 vil hjelpe deg å unngå de høye arbeidskraft priser belastet av Mercedes forhandlere, og det vil også gi deg en mulighet til å forbedre dine mekaniske ferdigheter. I motsetning til mange biler, kan du bruke to forskjellige metoder for å skifte olje på en E-klasse - bunnpannen har en tradisjonell tappepluggen, men en mindre konvensjonell sug systemet kan også brukes. Tømming av olje

En tradisjonell oljeskift innbefatter drenering all gjenværende olje ved hjelp av en tappeplugg montert i bunnpannen. For å fullføre et oljeskift ved hjelp av denne metoden, må du først fjerne skjoldet som beskytter undersiden av E350. Selv om dette bidrar til å forhindre skade på komponentene på motorens underside, kan det være vanskelig å fjerne fra bilen. Når skjerming er fjernet, må tappepluggen løsnes med en mm-kontakten. Når oljen er gjort drenering og du trekkes til, pass på å sette en ny skive på den.
Utsuging Olje

E350 er designet for å ha olje evakuert via en sugepumpe under et oljeskift. Et vakuum-type pumpe, som kan drives av elektronikk eller for hånd, er forbundet til et rør som er satt inn i målestaven sjekk hullet på kjøretøyet. Dette gjør det mulig for oljen å bli fjernet uten å heve kjøretøyet og uten å bli skitne. Som E350 benytter et kanister-typen olje-filter som er montert på toppen av motoren, tilgjengelig under dekselet, kan et oljeskift fullføres uten å heve kjøretøyet hvis suge-metoden brukes.


oljefilter Tilgang

toppmontert olje filter er en funksjon som brukes av Mercedes-Benz på de fleste modellene, inkludert E350. En plast cap under panseret gir tilgang til en boks-type oljefilter. Når du skifter en canister typen olje filter, sørg for at du installerer O-ringene som følger med det. Disse vil holde siver ut olje når motoren er i gang.
Tømming mest olje

Under oljeskift prosessen, er det viktig å renne så mye olje som mulig , da dette vil tillate deg å fylle motoren med mer ren olje. Konvensjonell visdom ville gjøre drenering metoden synes det beste valget for å fjerne mest mulig olje. Men på grunn av en leppe på bunnpannen og det faktum et kjøretøy må heves ved oljeskift, som kan holde litt ekstra olje i pannen, ved hjelp av vakuum sug metoden vil faktisk fjerne mest mulig fett fra E350 olje-pan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132374.html

Previous:
Next:

oljeskift