Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan kontrollerer jeg Transmission Fluid i Min VW New Beetle?

For å sjekke overføring væske i din Volkswagen New Beetle, vil du trenger for å komme under bilen for å få tilgang til transaksel casing. Det er også her du må fylle det med ekstra væske om nødvendig, så det er ingen filler rør eller peilepinnen i motorrommet. Den nøyaktige metoden for å sjekke og legge an på om din New Beetle har en manuell eller automatisk girkasse. Du trenger
Jack
Jack står
unbrakonøkkel
Stor skrutrekker
Transmission fluid
sprøyte /klemme flaske
Vis flere instruksjoner
manuell girkasse
en

Park bilen på et plant underlag, så ta det opp med jekken og støtte det jevnt på bukker. Hvis bilen ikke er plant, kan du få en unøyaktig lesing av væskenivået.
2

Skru ut pluggen for sjekk /fylle nivå. Denne pluggen er plassert på forsiden av transaksel, mens tappepluggen er plassert på baksiden av transaksel og krever vanligvis en 17mm umbraconøkkel for å fjerne.
3

Reach inn i hull med lillefinger og føle nivået av væsken. Det må være i nærheten av eller i bunnen av hullet.
4

Legg SAE 75W90 syntetisk girolje til transaksel gjennom fylle hullet med en sprøyte eller klemme flaske (hvis transaksel behov væske) . Tilsett væsken langsomt til den er på riktig nivå, og deretter setter i støpselet.
Automatic Transmission
5

Park bilen på et plant underlag og sett på parkeringsbremsen . Slå på motoren ved å sette girspaken gjennom alle girene og bringe den tilbake til Park, og deretter vente på instrumentpanelet motor-temperaturmåleren å lese mellom 95 og 113 grader Fahrenheit.
6

Fjern nivå-sjekk pluggen fra undersiden av bilen. Pluggen er plassert langs den buede kant av transaxle tilfelle. Væsken er på riktig nivå hvis det bare så vidt drypper. Hvis ingen væske kommer ut på 113 grader, må du legge til flere.
7

Lirk av påfyllingspluggen, som ligger langs den siden av saken, ved hjelp av en stor skrutrekker, mens nivået- sjekk pluggen fortsatt av. Legg VW automatgir væske i små mengder med en sprøyte til væsken begynner å dryppe ut av nivået hullet.
8

Sett pluggene med nye pakninger. Du kan også trenge å skru korken på påfyllingspluggen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132456.html

Previous:
Next:

oljeskift