Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 1991 Buick Regal

Utføre et oljeskift på en 1991 Buick Regal er ikke så forskjellig fra å bytte olje på noen annen bil. Gjør det selv kan spare tid og penger. Olje smører innvendige deler på motoren. Når olje begynner å bryte ned, er det ikke så effektiv ved smøring, og som et resultat vil motorslitasje begynner å akselerere. For å skifte olje, trenger du bare noen få verktøy og litt av fritiden. Du trenger
Hjulklosser
Jack
Jack står
Latex eller nitril hansker
Drensvannsoppsamler
Socket satt
oljefilter skiftenøkkel
trakt

Vis mer Instruksjoner
Tømming av olje
en

Park Buick Regal på flat mark. Sett på parkeringsbremsen og blokkere bakhjulene med bremseklosser. Jekke fronten av bilen bare høy nok til å få tilgang til pluggen og for å være i stand til å passe bunnpannen under kjøretøyet. Installer jack står for sikkerheten.
2

Ta på hanskene. Skyv renne pannen under bilen. Ved hjelp av en pipenøkkel, løsne bunnpluggen. Plasser renne pannen under tappepluggen. Fjern tappepluggen å la oljen renne ned i pannen. Sett på plass tappepluggen.
3

Finn oljefilteret ved å se gjennom passasjersiden fender godt av kjøretøyet. Slå forhjulene til venstre for enklere tilgang til filteret. Flytt renne pannen under oljefilteret for å fange olje som renner ut. Ved hjelp av et filter skiftenøkkel, løsne og ta av oljefilteret og sett den i oljen renne pannen.
Fylle på motorolje
4

Smør gummipakningen av nytt filter ved å sette inn dine hansker finger inn i nye olje-og tørke det langs pakningen overflaten. Dette vil lette installasjonen og bidra til å sikre en god forsegling. Monter det nye filteret og skru det på for hånd bare. Når pakningen materiale av filter gjør kontakt, fortsetter å stramme i minst en fjerdedel sving.
5

Fyll veivhuset med ny olje, med en trakt. Sørg for å bruke en type olje som anbefales av Buick Regal brukerveiledningen. (Hvis du er usikker på hvilken type du skal bruke, spør ekspeditøren på auto butikken der du har tenkt å kjøpe den nye oljen.)
6

Fjern bunnpannen fra under bilen. Fjern jack stands, senk bilen og ta ut kontakten. Nå som bilen er i vater igjen, sjekk oljenivået på peilepinnen.
7

Start bilen og se etter lekkasjer rundt oljefilteret. Plasser den brukte oljen i en egnet beholder for transport tilbake til den lokale bilbransjen forhandleren for gjenvinning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132537.html

Previous:
Next:

oljeskift