Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan brenne Brukte Auto Oil

Burning brukt motorolje kan gi deg varme uten en heftig prislapp. Som elektrisitet og gass prisene skyte i været, mange mennesker trenger en alternativ måte å varme opp boliger og bygninger uten å bryte banken. Burning brukt motorolje bare kan være løsningen på dine oppvarming kostnader woes. Brukt olje inneholder tilsetningsstoffer som ikke finnes i fyringsolje. Før du brenner noen brukt olje må du ha en ovn eller kjele som er i stand til å brenne oljen. Du trenger Brukte motorolje
Spillolje varmeapparat
plast container
Parafin
Aviser
Kamper
Dirt
Sand
Vis mer Instruksjoner
en

Tapp ut oljen fra din motor i en plast container. Følg instruksjonene for drenering motorolje i henhold til brukerhåndboken. Tilsett motorolje som du bare dreneres til drivstoff fat.
2

Hell brukt auto olje i drivstoff fat ovnen. Varmeapparatet i spørsmålet bør være spesielt designet for å brenne brukt motorolje. Motorolje brenner ved en høyere temperatur enn andre oljer. Ved hjelp av motor olje i en ovn ikke laget for det kan føre til at varmeapparatet ikke fungerer og være en sikkerhetsrisiko.
3

Fyll brennkammeret med 1/3 kopp parafin og wadded-up avis, deretter tenne innholdet med en kamp. La det brenne i fem minutter til forvarme kammer.
4

butikken skitt eller sand i nærheten av din olje varmeapparat. Hvis oljen tar fyr, slukk flammene med skitt eller sand. Ikke bruk vann for å prøve å slukke en oljebrann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132350.html

Previous:
Next:

oljeskift