Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Hell Motor Oil

En av de enkleste måtene å opprettholde bilen er å utføre regelmessige oljeskift og sjekke oljenivået i motoren din mellom endringer. Etterfylling av olje for å holde væsken på sitt høyeste nivå vil hjelpe motoren din varer lenger. Lær hvordan å helle motor olje for å hindre overfylling og minimere rot. Noen enkle trinn og triks vil hjelpe deg å gjøre det riktig. Du trenger
Bruksanvisning
trakt
Motor olje
Ren klut
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret av bilen og lokalisere oljen fylle tuten på motoren. Hvis du ikke enkelt kan finne den (se etter cap med oljekanne symbol), kontakt brukerhåndboken.
2

Fjern dekselet og peilepinnen fra olje fylle tuten. Tørk av peilepinnen rengjøre og erstatte den i tuten hele veien før du trekker den ut igjen og lese oljenivået å vite hvor mye olje du trenger å legge til (det er en "add" og "full"-merket på slutten, den Oljen skal nå "full"-merket). Tørk av peilepinnen rent igjen og legg den til side.
3

Place den smale enden av trakten inne i olje fylle tuten.
4

Åpne din flaske olje ved å vri av skrukork.
5

Snu flasken slik at du kan se den siden som er klar og har uteksaminert tegninger som viser mengden olje i flasken i milliliter.

6

Hell en liten mengde olje i filteret og vente på det å kjøre inn i motoren. En god mengde å starte med vil senke oljen i flasken med ca 20 ml.
7

Kontroller motorens olje med peilepinnen på nytt for å se om det er behov for mer (pass på at du fjerner trakten før sette peilepinnen). Hvis mer er nødvendig, gjentar du disse trinnene ved å helle i små mengder olje og deretter sjekke nivået. Når oljen når den "full"-merket på peilepinnen, fjerne trakten og tilbake peilepinnen og skru på lokket til oljen fylle tuten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132595.html

Previous:
Next:

oljeskift