Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 2006 Ford freestar

Endre en Ford freestar olje tar mindre enn en time, og sparer kostnadene for en kommersiell oljeskift. Med bilprodusenter anbefale et oljeskift hver 3000 miles for å holde motoren går jevnt, besparelsene raskt legge opp for alle gjøre en moderat mengde kjøring. Besparelser vokse enda raskere for tunge drivere. Jobben krever verktøy som eies av de fleste gjør-det-selv, og hvis du dokumentere dine oljeskift, kan du vise potensielle kjøpere, hvis du skulle selge, at du tok godt vare på bilen. Du trenger
Ramper eller jack og jack står
Oil beholder pan (lukkbar)
13 mm pipenøkkel
Oljetappeplugg pakning
oljefilter skiftenøkkel
Olje filter
Håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Drive på rampene. Slå av motoren. Hvis du bruker bukker, jekk opp fronten på bilen, plasser bukker under bilen jekkpunkter på hver side, og senk bilen på tribunen.
2

Løft panseret, og fjern oljepåfyllingslokket.
3

Skyv olje container pan under Freestar motor bunnpanne. Fjern oljepluggen ved å vri den mot klokken med kontakten. Tømme skitten olje i pannen.
4

Tørk området rundt sluket hullet. Bytt ut oljepluggen med ny pakning. Stram pluggen ved hjelp av stikkontakten. Ikke stram pluggen.
5

Skyv avtappingspannen under oljefilteret. Fjern filteret og pakningen med olje filter skiftenøkkel. Filteret vil være full av olje. Nøye snu det i avløpet pannen. Gni en lett oljefilm på gummipakningen på det nye filteret og installere og skru filteret med hånden. Når pakningen oppfyller motoren, skru 3/4 omdreining. Overstramming kan føre til at gummipakningen å splitte.
6

Sjekk brukermanualen for karakteren og mengden av olje som kreves for Windstar. Hell ny olje inn i motoren og sett på oljepåfyllingslokket, sjekk oljenivået med peilepinnen. Forvent en leser over full før en Quart kommer inn i filteret. Senk bilen til bakken.
7

Start motoren og la den gå i ett minutt. Slå av motoren, og sjekker oljenivået. Dokumentere oljeskift og kjørelengde i vedlikehold journal. Ta den gamle oljen til en auto deler butikken, verksted eller bensinstasjon for avhending.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132557.html

Previous:
Next:

oljeskift