Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor å Endre Oil i en Duramax Diesel Engine

Oljeskift på alle kjøretøy skal være rutinemessig vedlikehold og Chevy Duramax Diesel er ikke annerledes. Du vil trenge mer olje enn standard bil behov, og et større filter, men prosessen er ganske mye det samme. Du har noen valg for olje, så sjekk din eiere manualen og se hva som er anbefalt for din modell. Du kan få olje og filter på din lokale auto deler butikken eller hos forhandleren. Du vil også trenge en større renne pannen enn du bruker til bilen din fordi Duramax holder 10,5 liter olje. Du trenger
Jack
Jack står
oljeavtappingsbeholder eller bøtte
Socket satt
oljefilter skiftenøkkel
Olje filter
Momentnøkkel
Oil

Vis flere instruksjoner
en

Start motoren på lastebilen din til å la den varmes opp litt, så slå den av. Du vil ikke ha det så varmt at du brenner deg, men du vil oljen varm nok til å enkelt strømme ut av pannen. Fjern nøklene etter at du har slått den av, slik at ingen ved et uhell starter den mens du arbeider på den.
2

Løft fronten på lastebilen med en jekk og støtte den på et sett av bukker . Disse er store lastebiler, så vær sikker på at du bruker stands som er vurdert for vekten av lastebilen. Blokker bakhjulene for å unngå lastebilen rullende eller flytter mens du er under den.
3

Skyv avtappingspannen under bunnpannen bunnpluggen plassert på bunnen av kjelen. Løsne tappepluggen bruke en socket og skralle og slå pluggen for hånd, slik at oljen renner ned i pannen.
4

Finn oljefilteret på motorblokken. Du finner den på passasjersiden av blokken over pannen. Løsne filteret med et filter skiftenøkkel ved å vri det mot klokken. Det kan lekke litt rundt pakningen som det løsnes så pass på å ha ditt avløp fat under det som det er fjernet.
5

Skru av filteret for hånd til den løsner motoren. Slippe den rett ned, holde toppen opp for å unngå oljesøl over hele deg, bilen og bakken.
6

Ta det nye filteret ut av pakken og frakk gummipakningen med ny olje. Dette vil hjelpe den tette mot blokken når den installeres. Fyll filteret med ny olje for å unngå å kjøre motoren tørr ved oppstart når du har fullført oljeskift.
7

Monter filteret ved å løfte den opp på plass og skru den i å bruke hendene. Filteret trenger bare å være hånd stramt.
8

Sett på plass tappepluggen i bunnpannen og trekk den til den sitter. Trekk pluggen til produsentens spesifikasjoner. Disse varierer avhengig av bilens året, så sjekk din eiere manuell eller service manual for de riktige spesifikasjoner for lastebil.
9

Fyll motoren med ny olje før peilepinnen viser at det er fullt. Duramax Diesel motorer på mellom 10 og 10,5 liter olje med filter. Når motoren er full, starte den og la den gå i to til tre minutter for å la den nye oljen sirkulere gjennom blokken.
10

Kast det gamle olje og filter ved å ta dem til en godkjent olje miljøstasjonen eller lokale deler butikken om de tilbyr denne tjenesten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132280.html

Previous:
Next:

oljeskift