Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endrer jeg en Cx-7 oljefilter?

Mazda CX-7 er et attraktivt utseende, sporty cross over som kombinerer egenskapene til en bil og en minivan. For å holde den cx-7 på veien pålitelig måte den bør opprettholde et. Dette inkluderer regelmessige tune-ups og oljeskift. Snarere deretter gå til forhandleren eller et oljeskift butikk, eiere som ønsker å kan skifte olje selv. Dette bør ta mindre enn en time eller så med riktig verktøy og tilnærming. Du trenger
Floor jack
Jack står
Socket sett og skralle
Allen fastnøkkel
Rags
Olje
Olje filter
Vis flere instruksjoner

en

Løft bilen med et gulv jack og senk den ned bukker eller kjøre den opp på ramper. Sikre at kjøretøyet har vært drevet nylig til hjelp ved drenering av olje, men la det avkjøles litt før du arbeider på den for å unngå å brenne deg.
2

Fjern plastdekselet klippet på plast dekselet under motoren . Lirke klippet bakover med en flat skrutrekker. Fjern de 10 mm bolter som holder skjoldet på.
3

inn en oljetapping beholder under oljepluggen og motoren. Fjern tappepluggen med et 17 mm-kontakten. Tapp av motoroljen i beholderen. Sett på plass tappepluggen når all oljen er drenert.
4

Place oljen beholder under oljefilterhuset nederst foran motoren. Fjern tappepluggen med en umbraconøkkel. La oljen renne ut.
5

Skru av oljefilteret base med en olje filter skiftenøkkel. Tørk opp eventuelt oljesøl. Fjern oljefilteret patron fra oljefilterhuset. Fjern O-ringen på oljefilteret base med en flat skrutrekker. Olje en ny O-ring og installere det på oljefilteret basen.
6

Fjern det gamle O-ringen fra oljefilterhuset bunnpluggen. Sett inn en ny O-ring (med et lag med olje på den) på oljefilterhuset bunnpluggen. Monter det nye filteret og huset tilbake på motoren. Det kan hjelpe å smøre begge ender av filteret med olje. Installer pluggen og skru den fast.
7

Fjern de to plast knappenålen /klipp som holder motordekselet på med en flat skrutrekker. Ta av motordekselet ved å trekke det opp og ut. Ta av oljepåfyllingslokket på baksiden av venstre ventil dekselet. Fyll motoren med seks liter 5W30 syntetisk olje.
8

Sett oljelokket. Start motoren og se etter lekkasjer. Installere skjold på bunnen av motoren. Senk bilen ut av jack stands.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132662.html

Previous:
Next:

oljeskift