Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan du bytter fra syntetisk olje til konvensjonell

Running god ren olje på bilen din er avgjørende for bilens ytelse. Olje bidrar til å smøre de interne motordeler å holde dem fra å varme opp og iført ned. Mens syntetisk olje kan tillate deg å gå litt lenger mellom hver oljeskift, kan prisen bli noe uoverkommelige, på generelt dobbelte av konvensjonell olje. Hvis du velger å gå tilbake til å kjøre konvensjonell olje, prosessen for å bytte fra syntetisk til konvensjonell er relativt enkel. Du trenger
Ratchet
Socket satt
Drensvannsoppsamler
trakt
oljefilter skiftenøkkel
oljefilter
Konvensjonell olje
Vis flere instruksjoner

en

Sett dreneringspannen under bilens bunnpannen slik at når du trekker oljepluggen, vil oljen renne ned i pannen, ikke på bakken.
2

Fjern oljepluggen med en skralle og en stikkontakt. Størrelsen er avhengig av bil, men vanligvis det går fra en 1/2 cm til 9/16 tommers stikkontakt.
3

Ta av deg oljelokket på motoren, sett en trakt, og dumpe en qt. av ren olje gjennom systemet. Dette trinnet er ikke en nødvendighet, men det hjelper å skylle ut en urenheter i linjen.
4

Skift olje pluggen, og skru ned med skralle din.
5

Fjern oljefilteret. Avhengig av hvor stramt filteret er, kan du fjerne den for hånd, hvis du ikke kan bruke et filter skiftenøkkel, som du kan kjøpe til enhver automotive butikk. Det kan være lurt å sette renne pannen under filteret for å fange noen ekstra oljen som kommer ut av filteret under fjerning.
6

Ta på deg nye filter, og hånd stramme den.
< BR> 7

Hell mengde olje som kreves for bilen inn i trakten innsatt i oljen innsetting hull i motoren. Du vil finne kapasiteter for din spesifikke bil i bilens instruksjonsbok.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132479.html

Previous:
Next:

oljeskift