Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en Dyna Wide Glide

For mange er et oljeskift strengt domenet av fagfolk. Dessverre er dette ikke alltid et billig alternativ, spesielt for Harley-Davidson eiere. En rutinemessig oljeskift kan koste i nabolaget av $ 80, og hvis det gjøres med anbefalte intervaller, kan Harley eieren forventer å bruke rundt $ 300 på oljeskift hvert år, ifølge forfatteren James Russell i "Hvordan skifte olje på din Twin- Cam Harley Davidson motorsykkel ". Endre egen olje er en relativt enkel måte å spare både penger og tid. Du trenger:
Stikknøkkel
5/8-inch socket
3-tommers socket forlengelse
oljeavtappingsbeholder
Replacement olje (mindre enn 3 liter uten en olje filter endre)
Oljetappeplugg O-ring
Flytende Teflon rørleggere lim
Rag
Vis flere instruksjoner
en

Varm oljen først ved å ta motorsykkel for en kort tur rundt kvartalet. Varm oljen flyter lettere, og vil bidra til å befri veivhuset sump av forurensninger.
2

Stand sykkelen ordentlig oppreist. Plasser en oljeavtappingsbeholder under bunnpluggen på undersiden av sykkelen. Pluggen har en 5/8-inch hex-formet hodet.
3

Sett sammen din nøkkel ved først å feste 3-tommers utvidelse av skiftenøkkel og deretter kontakten på enden av forlengelse. Ved hjelp av fastnøkkel, skru ut tappepluggen under motorsykkelen mot klokken for å fjerne det. Oljen vil begynne å strømme fra sumpen i pannen. Fingrene dine kan bli litt skitten her.
4

Bruk en fille for å rengjøre gjengene på tappepluggen. Etterpå strøk dem med Teflon rørleggere lim for å sikre enkel fjerning av pluggen i fremtiden.
5

Fjern gummi O-ring fra pluggen og erstatte den med en ny. En ny O-ring vil sikre en lufttett forsegling for pluggen når erstattet.
6

Sett på plass tappepluggen når all den gamle oljen har rent ut. Drei pluggen med klokken med pipenøkkel å stramme. Bolten er sikker når skiftenøkkelen kan ikke lenger slå.
7

Fjern lokket fra olje fylle på den eksterne oljetanken. Oljetanken er på stasjonen side av motorsykkelen, rett bak motoren.
8

Hell din Dyna Wide Glide anbefalte olje i olje fylle tanken. Etter påføring av det første quart, tilsett ikke mer enn 1/4 liter i en tid før kontrollere nivået. Nivået kan sjekkes ved å sette peilepinnen festet til olje fylle lokket inn i oljetanken. Pass på at sykkelen er enda for nøyaktig lesing. Om nødvendig, må noen holde sykkelen helt oppreist mens du sjekker lesing.
9

Stopp legge olje når oljenivået når den nedre merket på peilepinnen. Skru oljemengde lokket tilbake på oljetanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132505.html

Previous:
Next:

oljeskift