Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Mix syntetisk olje med ikke syntetisk olje

Med introduksjonen av syntetiske oljer, syntetiske oljen blander og diverse andre olje tilsetningsstoffer varslet med forvirrende, og noen ganger feilaktige annonsekampanjer, er det vanskelig for den gjennomsnittlige forbruker å vite hva som er hva i motorolje verden. Men fakta er ikke på langt nær så forvirrende som feilinformasjon og hype flytende om. Syntetisk olje er en kunstig forbedring av standard olje, men de to kan blandes med ingen dårlig effekter så lenge noen sunn fornuft tiltak først. Du trenger
Syntetisk olje
ikke-syntetisk olje
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe samme merke, hvis mulig, og samme vekt olje i ikke og syntetiske. Hvis du planlegger å gjøre flere oljeskift, er det sannsynligvis best å kjøpe et tilfelle av hver for å spare noen få kroner.
2

tappe oljen i en dråpe panorere og erstatte olje filter som du normalt ville for et oljeskift. Sett på plass tappepluggen.
3

Hell like mengder av både syntetiske og ikke-syntetiske oljer i olje filler halsen. Du må sørge for at de er både samme vekt, som du ikke ønske å blande vekter (dvs. ikke blande en 10W30 standard olje med en 5w20 syntetisk olje). Hvis oljepåfyllingslokket ikke si hva vekten du bør bruke, sjekk peilepinnen. Hvis det ikke er preget på peilepinnen, sjekk instruksjonsboken. Hvis alt annet mislykkes, ta kontakt med forhandleren for olje vektkravene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132300.html

Previous:
Next:

oljeskift