Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hva er Four-Cycle Motor Oil?

Motor olje er en viktig del av noen bearbeiding, flytting motor. Oljen gir sårt tiltrengte smøremiddel slik at det kan arbeide effektivt uten å skade de enkelte motordeler. Fire-takts motorer og oljer har ulike funksjoner enn to-takts motorer. Lære hva slags motor du har og hva slags olje det er behov er nøkkelen til å holde motoren i gang effektivt. To-Cycle vs firetaktsmotorer

antall sykluser (også kalt slag) har å gjøre med stempelet bevegelse i motoren. To-takts motorer har en kompresjon, da eksplosjon, av drivstoff med en back-og-tilbake bevegelse av stempelet. Firetaktsmotorer ha en separat slag for kompresjon og eksplosjon, og hver er etterfulgt av et slag som presser den brukte gass ut av motoren. Med andre ord er to-syklusmotorer avfyring hver rotasjon av stempelet, mens firetaktsmotorer er avfyring annenhver rotasjon. Totakts motor olje er lagt til bensin og brenner av når du bruker den. Fire-takts olje har sin egen panne og må skiftes med jevne mellomrom, avhengig av bruk.
Oil Bruker

Fire-syklus motor olje er mest sannsynlig den oljen som du tenker på når du forestille motorolje. Biler bruker fire-takts olje. Gressklippere, båter, ATV, snøscooter og motorsykler kan bruke enten to-syklus eller fire-takts olje, avhengig av motor og olje spesifikasjonene til den enkelte motor.
Hvordan du bruker det

Når du kjøper fire-takts motor olje, fjerne olje reservoaret cap og hell den i den utpekte olje container. En olje trakt kan iverksettes for å unngå søl. Etter å fylle mengden olje for din spesifikke motor, tilbake hetten og sørg for at den er godt strammet. Endre denne oljen så ofte som anbefalt av produsenten av det aktuelle produktet, ta bruk i betraktning.
Hvor du finner det

Fire-syklus olje kan bli funnet på de fleste bedrifter som selger totaktsolje. Auto deler butikker bør være i stand til å gi den oljen som du trenger.
Alternative Names

Fire-syklus olje er også kjent som fire-takts olje. Når du er på jakt etter denne type olje, ikke hvis megler eller annen grunn ikke gjenkjenne navnet "fire-takts olje," bare kalle det "fire-takts olje."


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132578.html

Previous:
Next:

oljeskift