Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre Olje på en Cadillac CTS

For å holde Cadillac CTS i topp stand og øke levetiden på bilen din, vil du ønsker å utføre rutinemessig vedlikehold regelmessig. En viktig vedlikehold praksis er å endre motorens olje som spesifisert i brukerveiledningen. En Cadillac CTS har foreslått oljeskift intervall på hver 3000 miles. Når du bytter olje, bør du skifte olje filter, også. Du trenger
13 mm socket
24 mm socket
Stikknøkkel
oljeavtappingsbeholder
Cadillac CTS oljefilter
6 liter 5W-30 olje

Vis mer Instruksjoner
en

Park din Cadillac CTS på et flatt sted.
2

Lå under motoren på Cadillac CTS. Finn oljepluggen på ryggen, venstre side av motorblokken. Sett 13mm lukket endte skiftenøkkel på pluggen og skru den. Plasser oljeavtappingsbeholder under oljen renne hull og fange all den gamle oljen. Skru tappepluggen tilbake på når oljen er tappet ut.
3

Finn oljen filtreringssystem. Det er på toppen av motoren, i front av olje hetten fylling lokk. Toppen av oljefilterhuset blir holdt av en 24 mm mutter. Skru av mutteren som holder oljefilteret boliger på.
4

Trekk ut det gamle filteret. Gni olje rundt gummipakningen på toppen og bunnen av den nye oljefilteret. Plasser det nye oljefilteret i og skru toppen av oljefilterhuset igjen.
5

Åpne olje lokket på toppen av motoren. Hell fem liter olje i olje fylle hullet. Kontroller oljenivået på peilepinnen. Tilsett mer olje om nødvendig. Noen Cadillac CTS-er har 5-Quart kapasitet mens noen tar 6 liter. Sette olje lokket på igjen når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132340.html

Previous:
Next:

oljeskift