Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Slik fjerner oljefilteret på en Subaru Impreza

Oljen filter på din Subaru Impreza er en av de viktigste delene i smøresystemet. Filteret er konstruert for å fjerne partikler av varierende størrelser fra motoroljen, slik at olje for å gjøre jobben. Hvis oljen har skitt eller metallpartikler i den, kan stempelet vegger og lagrene være skadet. Det er viktig å skifte olje og filteret regelmessig for å opprettholde en godt smurt motor og beskytte alle de indre komponenter. Du trenger:
Bil ramper
Hjulklosser
oljeavtappingsbeholder
Socket set w /utvidelse
Oil filter skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
1

Plasser et sett med bil ramper foran forhjulene av din Impreza. Kjør bilene opp på ramper og plassere en chock bak bakhjulene på bilen.
2

inn en oljeavtappingsbeholder under bunnpannen bunnpluggen. Fjern tappepluggen med en stuss og skralle, slik at oljen renner ned i pannen.
3

Finn oljefilteret på motorblokken. Det er på passasjer side om halvveis tilbake på bunnen av motoren. Det er tucked bak bunnpannen og eksos, så du blir nødt til å se opp fra under motoren for å se det.
4

Skyv oljeavtappingsbeholder under filteret og ta ut filteret fra motor med en olje filter skiftenøkkel. Det finnes flere former for filternøkkelen tilgjengelig, men på grunn av plasseringen av filteret, de stemplede stål de som glir på bunnen av filteret og er skrudd med en skralle er de beste for denne bilen.
5 < p> Pass på at gummipakningen kommer ut med filteret. Ha olje filter i olje renne pannen og la den gamle oljen renne ut av det før avhending.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132341.html

Previous:
Next:

oljeskift