Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor å Feilfri Plast Motor Oil Flasker

Mens populært fremsatt løsning å rengjøre plast motor olje flasker er å bruke en blanding av oppvaskmiddel og vann, er realiteten at dette ikke vil rense flaske i det hele tatt. En vann /såpeblanding vil skape enda mer avfall som ikke kan deponeres uten noen spesiell behandling. Det virkelige problemet er at oljen i HDPE plastflasker siver inn i plast selv. For å rengjøre plast motor olje flasker du trenger en høyt spesialisert CO2 trykkimpregnering system. De er tilgjengelig for kjøp på store utgifter og kan passe på baksiden av en pickup lastebil. Hvis du tenker på å bli en profesjonell Resirkulerer av plast motor olje flasker her er en rask oversikt over trinnene involvert. Du trenger
flytende karbondioksid
Høytrykk CO2 system
Rustfrie trykkbeholdere, 2
Stor lufttett plastbeholder
Vis flere instruksjoner
1

La all synlig motor olje i plastflaske å renne ned i en passende beholder.
2

Plasser flasken i injeksjon fartøy av trykksatt CO2 system. Forsegl fartøyet og engasjere systemet for å fylle beholderen med flytende CO2. Følg produsentens anvisninger for tiden å forlate flytende CO2 i fartøyet.
3

Åpne ventilene slik at CO2-gass å unnslippe injeksjon fartøy og kondenserer i gjenvinning fartøyet. Den flytende CO2 vil ha absorbert oljen som impregnert plast av motorens olje flasken og fjernet den fra plasten. CO2 vil da bli en olje /gass som vil fylle gjenvinning fartøyet.
4

Engasjer maskinen til å endre trykket /temperaturen i gjenvinning skipet slik at CO2-gassen til flytende og slipper oljen inn i beholderen. Kast denne oljen riktig. Fjern de rene plastflasker fra injeksjon fartøyet og resirkulere dem i henhold til HDPE standarder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132297.html

Previous:
Next:

oljeskift