Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hva er oljekjøler?

Olje kjølere er i hovedsak små radiatorer som ligger foran en motorens kjølesystem i en bil. Dens formål er å kjøle oljen når den passerer gjennom spolene, og det bare er i drift når motoren er i gang. Formål

Olje kjølere er hovedansvarlig for kjøling en bil olje. Dette bidrar til å forlenge levetiden på både olje og bilens motor.
Slik fungerer

Automobile motorer generere en enorm mengde varme og er derfor avhengig av girolje for kjøling. Den ideelle temperaturen for motorolje er 180 grader gjennom 200 grader. Når du arbeider i dette området, olje fungerer som et smøremiddel, kjølevæske og rengjøringsmiddel for motoren.
P Som olje-sykluser gjennom røret og fin stil kjølere, er varmen trekkes ut fra olje til ytre finnene hvor det er fordrevet av luftstrømmen.
bilder Aftermarket Kjølere

I de fleste tilfeller er oljekjølere lagt til av eieren av kjøretøyet, som de fleste sendingene er designet for å være utstyrt med oljekjølere.
Kjøretøy som størst utbytte av Olje kjølere

Kjøretøy som størst utbytte av olje kjølere er de som gjør noen form for tauing eller brukes i en varmt klima. I mange tilfeller er oljekjølere lagt til lastebiler, bobiler og andre typer tunge kjøretøy.
Fordeler og ulemper

Totalt legger en oljekjøler til bilens Motoren vil bidra til å forlenge levetiden av oljen, således å forlenge levetiden til motoren. Imidlertid vil legge en oljekjøler resultere i behov for mer olje per oljeskift, siden det er mer olje som trengs for å fylle spolen og linjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132258.html

Previous:
Next:

oljeskift