Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Når Endre Transmission Fluid på en automatisk Toyota?

Din Toyota bilprodusenten anbefaler å skifte den automatiske overføring væske hver 15000 miles eller 15 måneder, basert på 12 000 kjører miles i året. Intervallet gjelder for de fleste Toyota-modeller. Når du endrer væske, er du fjerne metall, smuss, fukt og andre partikler som overføring interne komponenter utgivelsen under drift over tid. Derfor, når etterfylles automatgir med frisk, ny olje, hjelpe deg å øke overføringskapasiteten levetid. Tømming av olje

før oljen tappes, varme opp motoren og transmisjon ved tomgangskjøring i noen minutter. Enn heve og støtte foran på Toyota på bukker. På enkelte modeller kan du fjerne en bunnpluggen plassert på siden av overføringen bunnpannen. Ellers må du fjerne bunnpannen.

Å ta kjelen, skru først siden og foran pan festeboltene etter å plassere en fangst pan under. Løsne de bakerste bolter akkurat nok til å løsne den fremre av pannen fra overføringen for å tillate noe av oljen til å renne på fangbrettet. Når oljen stopper drenering, holder pannen med en butikk fille som du er ferdig med å fjerne de tilbake festeboltene. Hold pannen i vannrett posisjon og senk den over pannen. Deretter kan du vippe pan å tømme resten av oljen.
Etterfylle Transmission

På mange Toyota-modeller, er det en god idé å skifte girolje filter når oljeskift. Sjekk din bilens instruksjonsbok for veiledende intervaller for din modell. Hvis du bestemmer deg for å installere et nytt filter, sørg for å installere en ny O-ring på filteret passer også, hvis det er nødvendig.

Før du installerer pan, helt rent pakningen paring flater under overføring og bunnpannen. Sett inn en ny pakning og sealer, om nødvendig, og starte bolter for hånd for å unngå skade på gjengene. Når du strammer boltene, bruk en krysser mønster og ikke stram for å unngå at det rives pakning eller forvrenge pan, anbefaler James E. Duffy i Modern Automotive Technology.

Bilens instruksjonsbok viser riktig type og mengde av girolje passer for din modell. Tilsett olje gjennom overføring peilepinnerør. Etter det, starter du bilen, skifte gjennom girene og tilbake til parken. Slå av motoren og se etter oljelekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132278.html

Previous:
Next:

oljeskift