Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan endre en Eurovan Olje Pan Plug

The bunnpannen pluggen på Volkswagen Eurovan er en liten, men viktig del av van. Et riktig strammet pluggen holder motoren olje lekker, og dermed holde motoren godt smurt og knirkefritt. Plugger er laget av slitesterkt metall som motstår ekstreme temperaturer og andre miljømessige elementer, de sjelden går dårlig. Likevel bør du bestemmer deg for å endre pluggen på Eurovan din, er oppgaven en enkel en enkelt gjøres av noen med tid og lyst. Du trenger
Ramper eller jack og jack stå
Oil beholder pan (lukkbar)
14mm pipenøkkel
Towel
14mm oljepluggen og pakning
Show More Instruksjoner
en

drive forhjulene på Eurovan på ramper, stoppe motoren, sett på parkeringsbremsen og ut av bilen. Åpne panseret og finn oljepåfyllingslokket. Ta av lokket.
2

Skyv olje container pan under van Motoroljesumpen. Motoroljesumpen er den oppsvulmede metallgjenstand som ligger under motoren.
3

Vri den sekskantede tappepluggen mot klokken ved hjelp av unbrakoen. Tillate pluggen og skitten olje å falle ned i oljen beholder pan, og la oljen dryppe inntil motoren bunnpannen er tom.
4

Fjern oljen beholder pan, og dypp gjengene på den nye pluggen i den gamle oljen. Tørk av overflødig olje bort med håndkle.
5

Tørk området rundt bunnpannen dreneringshull, og med hånden din, hold den nye pluggen og pakningen opp til avløpet hullet. Vri pluggen mot klokken til du kjenner at den klikker på plass. Stram pluggen ved å vri den med klokken med deg hånd. Sett på oljepåfyllingslokket.
6

Gi pluggen en endelig halv omdreining med sekskantnøkkel. Ikke stram for hardt. Legg til den nye olje-og tilbake van off rampene. Ta den gamle oljen til en skikkelig deponi, ikke hell den i bakken, i vann eller i vanlig søppel. De fleste bensinstasjoner, raske smøremidler og reparasjon fasiliteter vil akseptere olje gratis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132544.html

Previous:
Next:

oljeskift