Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan resirkulere oljefat

Oljen fra oljeskift for en enkelt bil kan ødelegge smaken av nok vann til 50 personer for et helt år , som er over 1 million liter vann . Brukt olje er et farlig stoff som kan inneholde bly , benzen eller kadmium , som alle kan føre til alvorlige helseproblemer . Brukt olje kan resirkuleres og gjenbrukes som drivstoff kilde på enkelte fabrikker som er utstyrt for å bruke den. Aldri kaste ut gammel olje med mindre det blir resirkulert på riktig måte . Du trenger
Unbreakable beholder med tett lokk
Recycling tromme
Vis flere instruksjoner
en

Hell din bruk motor oljen i en beholder , for eksempel en gallon mugge eller en renset ut blekemiddel flaske. Pass på at du ikke søler olje under helle prosessen . Skru lokket godt på flasken når den er full .
2

Ta den brukte oljen til en brukt olje miljøstasjonen . De fleste auto deler butikker og automotive butikker har brukt olje samling trommer . Hell oljen i den brukte oljefat .
3

Kontakt en olje gjenvinningsanlegg når oljefat er helt full . Det er mange fasiliteter over hele landet som resirkulerer brukt olje og vil komme til deg å plukke opp den fulle oljefat gratis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132649.html

Previous:
Next:

oljeskift