Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor å Endre Transmission Fluid på en 2000 Honda Accord

The overføring væske i 2000 Honda Accord holder de bevegelige delene i overføringen smurt slik at de ikke brenner opp. Fluidet holder også overføring kule slik at ingen av delene vil brekke på grunn av varme friksjon. Når overføring væske bryter ned, det kan ikke effektivt beskytte overføring er deler, og dette vil føre til at overføringen for å låse opp. Du kan endre overføring væske i 2000 Honda Accord deg i omtrent en halv time. Du trenger
Jack
Jack står
Drensvannsoppsamler
3/8 skralle
automatiske transmisjoner
Vis flere instruksjoner
1

Jack fronten på bilen opp og plasser bukker under akslene. La jack ned slik at de forakslene hviler trygt på bukker.
2

Finn overføring bunnpluggen på undersiden av overføringen. Pluggen skal være en 3/8 tommer firkantet hull. Plasser renne pannen under overføringen bunnpluggen.
3

Sett den firkantede delen av 3/8 skralle i det firkantede hullet og slå pluggen mot klokken for å fjerne pluggen fra girkasse. La væsken renne ned i avløpet panne til væsken stopper kommer ut av overføringen.
4

Tørk av tappepluggen av med en fille for å fjerne eventuelle metallspon. Skru pluggen tilbake i girkassen og skru den ned med 3/8 skralle. Trekk avløp pan ut fra under bilen.
5

Jack bilen tilbake opp og fjern bukker fra forakselen. La bilen ned igjen og ta ut kontakten.
6

Finn overføring peilepinnen på venstre bakkant av motoren. Peilepinnen vil ha en rød håndtak. Fjern peilepinnen og sette trakten inn i påfyllingshullet.
7

Tilsett 3 liter den automatiske overføring væske til overføring. Fjern trakten og sette peilepinnen tilbake i påfyllingshullet.
8

Crank bilen og sjekk overføring væske nivået på peilepinnen mens motoren er i gang. Håndboken for 2000 Honda Accord krever 2,8 liter, men 3 liter vil være helt fint. Inspisere tappepluggen for eventuelle lekkasjer, og slå bilen av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132406.html

Previous:
Next:

oljeskift