Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Oil en Uni-Filter Foam filter

Nesten alle fabrikater og modeller av all-terreng kjøretøy bruke en uni-filter skum filter i sine luftrensesystemene. Disse filtre bruker et lag av olje for å fange avfall før det kommer inn i motoren. Det er ikke skummet som filtrerer luften, men det olje på den, så må du vite hvordan du skal olje et uni-filter skum filter. Et luftfilter som er skadet eller skitten kan kvele luftstrømmen til motoren din og forårsake alvorlige indre skader. Du trenger
Spray skum olje
Flytende skum olje
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser uni-filter skum filter for å kontrollere at den er tørr og rengjøre. Dette bør ikke være et problem hvis du installerer et nytt filter, men du bør undersøke nye filtre for tårer og ujevnheter samt
2

Velg hvilken stil av skum olje du vil bruke:. Spray eller flytende . Hvis du bruker flytende skum olje, gå til trinn tre. Til olje et skum filter ved hjelp av spray skum olje, holder filteret ved å stikke pekefingeren og langfingeren inn i hule sentrum og la filteret hvile på knokene. Hold spray kan seks inches fra skum og begynner å spraye. Dekk hele utsiden av skum filteret til et punkt av metning. Stanser sprøytingen og fjerne filteret fra fingrene og kna filter for å jobbe oljen gjennom. Sett filteret til side for å tørke.
3

Hell ca 1/2 kopp skummet olje i en plast glidelås bag. Legg filteret i posen og trykk forseglingen stengt. Elt olje inn i filteret gjennom posen, arbeider det helt til alt det skum er mettet. Fjern filteret fra posen og kast oljen som er igjen i posen. La filteret tørke.
4

Kontroller uni-filter for tørre flekker. Rusk kan komme inn i filteret på tørre flekker og forårsake skum å gå i oppløsning. Tørre flekker vil være lysere i fargen da skum som er oljet. Hvis du har tørre flekker, gjenta disse trinnene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132270.html

Previous:
Next:

oljeskift