Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

DIY Oljeskift for en 2004 Ford Taurus

Det er en god idé å skifte olje på en 2004 Ford Taurus hver 3000 miles. Men hvis du ikke gjør en masse stop-and-go kjøring du kan være i stand til å forlenge tiden mellom oljeskift. Et tips ved oljeskift er å gjøre det umiddelbart etter kjøring når oljen er varm fordi den gamle olje og forurensninger renne enklere. Selvfølgelig, vil du trenge hansker og annet verneutstyr fordi du skal gjøre med varm olje som kan forårsake alvorlige brannskader. Du trenger
Floor jack
Jack står
Drensvannsoppsamler
Hansker
Wrench eller breaker bar
Filter skiftenøkkel
Oil filter
API motorolje

Vis flere instruksjoner
en

Løft bilen ved hjelp av gulvet jack og støtte den på bukker. Plasser oljeavtappingsbeholder under bilens bunnpanne.
2

pannen er nær midten av bilens front end og er omgitt av overføring pan og katalysator. Ved hjelp av en skiftenøkkel, skru og ta ut bunnpluggen som ligger på baksiden av kjelen. Sett pluggen på et trygt sted slik at den ikke blir borte.
3

Vent til all oljen renne ned i avløpet pannen. Etter hvert vil avta til en vedlikeholdslading og så stoppe. Koble pluggen når all oljen er drenert.
4

Fjern det gamle oljefilteret, som ligger i forkant av bunnpannen, ved hjelp av et filter skiftenøkkel for å løsne den.

5

Monter det nye filteret, skru den på plass for hånd. Når den sitter godt, bruker filter skiftenøkkel til å stramme det omtrent en halv omdreining. Aldri stram.
6

Nedre bilen av bukker.
7

Ta av oljepåfyllingslokket av og satt i fire liter API motorolje bruker hjelp av en trakt i påfyllingsrøret. Oljepåfyllingslokket er nær fronten av motoren i midten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132547.html

Previous:
Next:

oljeskift