Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje og olje filter på en 1998 Mercedes ML320

Oljeskift på 1998 Mercedes ML320 er nødvendig hver 3000 miles. Når oljeskift i SUV, er det like viktig å skifte olje filter. Oljen og filteret vil være full av sediment og rusk og ikke endrer den ene eller den andre vil resultere i disse sedimentene forurensende motoren. Alltid skifte olje etter drift bilen da dette vil gjøre oljen strømme lettere inn i avtappingspannen fra bunnpannen. Du trenger
Stikknøkkel
Socket satt
Drensvannsoppsamler
nye oljefilteret
9 qts. motorolje
Rag
Vis flere instruksjoner
en

krype under bilen for å lokalisere oljeavtappingsbeholder. Renne pannen ligger rett under motoren.
2

Slide et avløp fat under bunnpannen. Renne pannen må være store nok til å fange minst sju qts. av olje.
3

Løsne tappepluggen ligger på bunnen av avløpet pannen med en pipenøkkel. La all oljen renne ned i pannen. Stram oljepluggen til bunnpannen når oljen er ferdig med drenering.
4

Åpne panseret for å få tilgang til motorrommet. Finn motoroljefilteret mot fronten av motoren. Oljefilteret skal sitte rett foran oljen fylle reservoaret.
5

Skru av oljefilteret cover med en olje filter skiftenøkkel til å trekke filteret ut av motoren. Trekk den gamle filteret av pinnen ved å gripe den med en gammel håndkle. Sett det nye filteret på pinnen og sett det inn i motoren. Stram med pipenøkkel.
6

Skru av oljepåfyllingslokket. Hell i åtte qts. motorolje.
7

Finn og trekke motoren peilepinnen. Tørk av peilepinnen med en frisk fille. Sett peilepinnen og trekk den ut igjen umiddelbart. Nivået vil indikeres med hvor oljen stopper på peilepinnen. Tilsett olje i halv-qt. trinn for å bringe oljenivået til full.
8

Start Mercedes og la den gå på tomgang i fem minutter. Snu bilen og la den sitte i fem minutter. Kontroller oljenivået og tilsett mer olje om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132608.html

Previous:
Next:

oljeskift