Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor å Sjekk den Rear Differential væskenivået i en 2002 Tacoma

Når du utfører rutinemessige vedlikeholdsoppgaver på din 2002 Toyota Tacoma, bør du alltid sjekke den bakre differensial for å sikre at væskenivået er på et riktig nivå. Toyota anbefaler at du sjekker Tacoma ' s bakre differensial væskenivåer årlig eller hver 15 000 miles. Hvis du oppdager at kjøretøyet ’ s bakre differensial lekker væske, bør du ha bilen inspisert og reparert så snart som mulig før omfattende reparasjoner bli nødvendig som følge av væske sult. Du trenger
3/4-inch skralle sett med breaker bar
15/16-inch kjøring socket
3/4-inch stasjonen socket
trakt
75-90W syntetisk girolje
Vis flere instruksjoner
en

Finn den bakre differensial for din Toyota Tacoma. Den bakre differensial er plassert i midten av bakakselen, kobles til drivakselen som går fra girkasse og har en stor, rund cover med en plugg på passasjersiden. Parker bilen på et flatt underlag og sted overføring i parken (automatgir) eller sette på parkeringsbremsen (manuelle girkasser) før klatring under bak på bilen.
2

Grab en breaker bar, 3/4-inch skralle og 15/16-inch socket, klatre under bak på bilen og finn differensial fylle pluggen på passasjersiden av differensial ’ s forkoblingsdeksel. Monter skralle og kontakten på pluggen og slå mot klokken for å fjerne det. Du må kanskje bruke en lang breaker bar å få innflytelse for å rikke pluggen.
3

Stikk pinky finger inn tappepluggen hull å føle for væske til stede inne i differensial enhet . Oljenivået skal være knapt under påfyllingspluggen åpningen. Hvis du ikke føler noen væske til stede, plasserer en trakt inne i hullet og toppen av differensial med 75-80W syntetisk girolje (visse girolje containere har en spesiell tut som vil eliminere behovet for en trakt).

4

Sett påfyllingspluggen etter å ha sjekket og frostvæskeskifte. Bruk fingrene til å installere plug først og avslutt stramme med skralle og riktig kontakt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132614.html

Previous:
Next:

oljeskift