Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje på en 2001 Chevy Impala

Oljeskift i Chevy Impala er en viktig del av regelmessig vedlikehold fordi uten vanlig oljeskift en Impala vil begynne å vise tegn på tidlig slitasje i form av tikker og tap av makt. Hvis oljen ikke blir endret når det er nødvendig, kan kostnaden for å reparere motoren nesten lik verdien av kjøretøyet. Med noen grunnleggende automotive verktøy kan du sørge for at oljen skiftes riktig og spare noen kroner på samme tid. Du trenger
oljefilter skiftenøkkel
Box skiftenøkkel
fem liter olje
oljefilter
Bil ramper
bunnpanne
Vis flere instruksjoner

en

Kjør bilen på et sett av ramper for å løfte fronten ut av bakken. Dette gjør også pluggen det laveste punktet av bunnpannen. Hvis du ikke har et sett med ramper du kan jekke fronten av samtalen ut av bakken og plassere bilen på bukker. Når fronten løftes, åpner Impala hette, fjerne oljepåfyllingslokket og la bilen også kjøle som oljen kan være veldig varmt.
2

inn en tom 5 liter beholder direkte under bunnpannen som er plassert under bilen. Fjern bunnpannen bunnpluggen og tillate alle av at oljen renner ut av bunnpannen inn i beholderen. La oljen renne til strømmen av oljen helt stopper. Når oljen stopper drenering sette pluggen tilbake i bunnpannen og stram den.
3

Plasser fem Quart container rett under oljefilteret som ligger ved passasjersiden strut. Ved hjelp av en olje filter fastnøkkel til å løsne oljefilteret. Når oljefilteret har blitt løsnet, ta ut filteret ved hjelp av hendene. Dette vil hindre at filteret faller ned i container full av olje.
4

Tørk en liten mengde ny olje på tetningen av det nye oljefilteret. Dette vil bidra til å fremme en solid forsegling mellom motoren og det nye oljefilteret. Fylle innsiden av filteret halvveis opp med ny olje og sett på filteret til Impala bruke hånden. Når den har vært stramme for hånd bruker olje filter skiftenøkkel og skru filteret 1/2 omdreining.
5

Place 4 liter olje inn i motoren via oljen filler tut funnet i motorrommet. Sett på oljepåfyllingslokket.
6

Ta bilen fra rampen og plassere den på flat mark. La motoren gå noen minutter og slår bilen av. Sjekk oljen via peilepinnen. Peilepinnen har en linje på som viser at Impala har riktig mengde olje. Hvis det er litt lav, legger en liten mengde olje og kontroller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132381.html

Previous:
Next:

oljeskift