Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan bruke syntetisk olje i en eldre bil

Mange av dagens moderne syntetiske oljen blander utkonkurrere mineral-baserte oljer. De fleste eldre biler fra før 1990-tallet brukte mineraloljer, og noen fortsetter å bruke dem i dag. Mineral-baserte oljer inneholder ekstra partikler, som kan forårsake overdreven oppbygging i hele motoren. Syntetiske oljer er renere, håndtere mye høyere motor temperaturer og forbedre den generelle levetiden og ytelsen til bilens motor. Du trenger
bunnpanne
Flushing olje
Nytt olje filter
Syntetisk olje
Vis flere instruksjoner
en

Fjern tappepluggen under bilen din og tappe mineral-baserte olje fra motoren. La det renne i en gryte over natten for å sikre all oljen har blitt drenert. La den gamle oljefilteret på plass.
2

Sett tappepluggen tilbake på og bruke en spyleolje å rense ut gunk og innskudd igjen fra mineral-baserte olje inni motoren din. Skru av oljepåfyllingslokket plassert under panseret. Hell spyleolje i oljen filler hullet, som er på samme sted hvor du legger olje til motoren. Kjør bilen på en rask tomgang i omtrent tjue til tretti minutter.
3

Fjern bunnpluggen og tapp oljen tanken inn i bunnpannen igjen. Du trenger ikke å tømme det over natten, men det er best å la det renne i minst en time.
4

Finn gamle oljefilteret under motoren din. Fjern det gamle oljefilteret ved å skru ut skruen som fester det til motoren. Ta den av og helle innholdet i bunnpannen. Sett det nye oljefilteret på metall innlegg og skru inn skruen så det er helt på plass. Det spiller ingen rolle hva slags olje filter du bruker, men det må være ny.
5

Sett pluggen tilbake i og hell syntetisk motorolje i oljen filler hullet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132337.html

Previous:
Next:

oljeskift