Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvor å Endre Motor Oil Med en Turbo

Motorolje opererer i et miljø med konstant varme og trykk. Disse forholdene vil til slutt føre oljen til å bryte hverandre i mindre molekylære kjeder (miste sin tykkelse og smøring) og å "koke" i en tykk, tjære-lignende slam. Turboladeren er små olje passasjer og nærhet til 500-pluss grader eksosvarme skape en perfekt storm for slam produksjon, noe som betyr at motorene er utstyrt med dem krever noen spesielle hensyn når det kommer til olje valget. Imidlertid gjenstår det oljeskift prosedyren selv om det samme. Du trenger
Motorolje vaskemiddel /løsemiddel
Full socket sett
oljefilter skiftenøkkel
Olje fange pan
Vis flere instruksjoner
en

Legg en oljespyling vaskemiddel /løsemiddel slik som de laget av Seafoam, Gunk eller Gumout ca 50 miles før den planlagte oljeskift.
2

inn en olje fange fat under bunnpannen og fjerne oljen renne plugg med riktig størrelse socket eller skiftenøkkel.
3

Fjern oljefilteret med en olje filter skiftenøkkel. Noen filtre er vanskeligere å fjerne enn andre, så dette kan kreve noen albue fett.
4

Bytt filter med høy ytelse enhet fra en produsent som Royal Purple, Fram eller Lucas.

5

Tørk eventuelle metallspon og slam fra oljepluggen og installere den. Stram den til produsentens spesifikasjoner, spesielt hvis motoren din har en aluminium bunnpanne. Det er lett å strippe aluminium pan tråder ved å over-stramme stål bolt.
6

Refill motoren din med mengden av olje som er angitt i instruksjonsboken.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132670.html

Previous:
Next:

oljeskift