Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan skifte olje i en Hyundai Tucson

Motoren olje i en Hyundai Tucson virker å smøre de interne komponentene i motoren for å hindre dem fra å gripe. Produsenten anbefaler oljeskift hver 3000 til 5000 miles avhengig av kjøreforhold. En ekstrem øvre grense på 10 000 miles mellom oljeskift er sjelden akseptabelt. Dette er fordi motorolje brytes ned over tid på grunn av den varme som genereres inne i motoren. Mens oljen hjelper til å styre friksjonen av de interne komponentene - og dermed varmen - det er uunngåelig at noe varme vil bli generert, og at denne varme vil arbeide for å degradere oljen. Du trenger
Jack og jack standsFresh motor oilNew olje filterOil fange panSocket fastnøkkel og socket setFloor jack
Vis flere instruksjoner
en

Jack opp fronten av Tucson hjelp gulvet jack. Plasser jack under fronten jack punkt og løfte bilen opp fra bakken.
2

Plasser en jack stå under hver av de fremre klype sveiser og senk Tucson på tribunen.


3

Climb under kjøretøyet og plasser olje fange fat under bunnpannen.
4

Fjern oljen renne bolten fra bunnpannen og la oljen renne ut.
5

Fjern oljefilteret. Filteret er plassert direkte over bunnpannen og er skrudd inn i motorblokken. Slå filteret mot klokken for å fjerne.
6

Skift olje drain bolt når all oljen er tappet.
7

Plasser en liten mengde av fersk motorolje på gummipakning av det nye oljefilteret. Installer det nye oljefilteret. Stram oljefilteret for hånd bare.
8

Åpne motoren oljepåfyllingslokket på toppen av motoren og hell i fire liter ny olje. Kontroller oljenivået ved å trekke ut peilepinnen, tørk den av, sette den inn og trekke den ut igjen. Oljenivået skal være mellom øvre og nedre merker på tuppen av peilepinnen. Hvis det ikke er det, må du kanskje legge til ekstra olje til den er mellom disse merkene. Stram oljepåfyllingslokket når du er ferdig.
9

trekke olje fange pan ut fra under Tucson og lavere bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132202.html

Previous:
Next:

oljeskift