Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan Reset en Change Oil Light på en Saturn

En Saturn endring olje-lampen tilbakestilles ikke automatisk når oljeskift er fullført. Du må manuelt tilbakestille oljens levetid meter. Saturn-modeller fra 1991 til og med 2003 har en reset-knapp plassert i sikringsboksen i motorrommet. Saturn-modeller fra 2003 på må tilbakestilles manuelt ved hjelp av tur /reset-knappen på forsiden av skjermen. Ingen verktøy er nødvendig for å fullføre denne enkle oppgaven. Instruksjoner
en

Vri tenningen til "på"-posisjon uten å starte Saturn. Når det gjøres riktig, klokkespill vil ring og displayet vil lyse opp.
2

Finn den reset knappen plassert i sikringsboksen i motorrommet av Saturn modeller 1991-2003. Disse modellene inkluderer S-serien og tidlig L-serien. Når sikringsskapet er åpen, trykker du på olje-r-knappen i fem sekunder.
3

Trykk på reset /tur-knappen på skjermen ansiktet inne i Saturn Ion og Relay modeller til oljens levetid skjermen er til stede. Trykk på tur /reset knappen inne til du hører klokkespill og oljens levetid vise tilbakestilles til 100 prosent.
4

Trykk og slipp gassen pedal tre ganger i løpet av fem sekunder på Saturn Vue og sen modell L- serie biler. Displayet vil blinke et par ganger for å indikere at den har blitt nullstilt.
5

Start kjøretøyet. Hvis prosedyren ble gjort riktig, vil oljen indikatoren enten være på 100 prosent eller lyset har forsvunnet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132397.html

Previous:
Next:

oljeskift