Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Oljeskift Instruksjoner for en 1996 Ford Taurus GL 3.0L V-6

Oljeskift i 1996 Ford Taurus er viktig å opprettholde den 3,0-liters motor. Sammen med olje, skifte olje filter. Hvis du ikke skifte filter, smuss og partikler fra filteret vil finne veien inn i den nye oljen, gjør det ikke noe bedre enn den oljen du fjernet. Ny olje og oljefilter er tilgjengelig fra Ford-forhandler eller en auto deler butikken. Du trenger
Jack
Jack står
oljeavtappingsbeholder
Wrench satt
oljefilter skiftenøkkel
Clean rag
Vis flere instruksjoner

1

Løft forsiden av Taurus med en jekk, og støtte bilen på et sett med bukker. Plasser en oljeavtappingsbeholder under tappepluggen i bunnpannen.
2

Fjern pluggen fra bunnpannen med en skiftenøkkel, slik at oljen renner helt fra motoren. Bytt pluggen, og skru det fast med skiftenøkkelen din.
3

Flytt oljeavtappingsbeholder under oljefilteret, og ta filteret ut motoren med en olje filter skiftenøkkel. Plasser filteret top-down i oljeavtappingsbeholder å la oljen renne.
4

Smør gummipakningen på det nye oljefilteret med et tynt lag med ny olje for å hjelpe den forsegle. Fyll filteret med ny olje, og installere det på motoren montering. Vri filteret klokken for å stramme den. Ikke bruk en skiftenøkkel, filtre bør bare være for hånd
5

Hev foran Ford med jekken, og fjern bukker fra under bilen.. Senk bilen til bakken og ta ut kontakten.
6

Åpne panseret av Taurus, og fjern oljepåfyllingslokket fra ventilen dekselet. Den er godt merket og lett å finne. Sett et rent filter inn i påfyllingshullet, og fyll motoren med ny olje til kapasiteten er angitt av produsenten.
7

Trekk opp peilepinnen av røret sitt og tørk den med en ren klut, deretter sette den tilbake i røret. Trekke den ut igjen og kontroller avlesningen på det for å sikre at motoren er fullt av olje. Sett på peilepinnen, sitteplasser det helt i røret.
8

Sett oljepåfyllingslokket på ventilen dekselet, og lukk panseret på Taurus. Kast oljen riktig. De fleste auto deler butikker har gratis resirkulering hvis du tar dem den brukte oljen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132450.html

Previous:
Next:

oljeskift